Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci hayranları bu işe çok sevinecek! Sürpriz bir dizi ile dönüyor!

Sevda Erginci hayranları bu işe çok sevinecek! Sürpriz bir dizi ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların oyunculuğu ile göz dolduran isimlerinden birisi de Sevda Erginci. Özellikle Yasak Elma dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile ön plana çıkan oyuncu, bu diziden ayrılışının ardından başrollerinde yer aldığı dizilerle dikkatleri çekti.

Sevda Erginci, ekranlara en son El Kızı dizisi ile gelmişti. Fox TV’de yayınlanan dizi, beklenen reytingleri alamasa da Sevda Erginci hayranları tarafından sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin bitmesinin ardından Erginci, bir süre ekrandan uzak kalmayı tercih etmişti. Gelen bilgilere göre yeniden dönüyor…

Sevda Erginci’nin bir süre önce Sev Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Civan Mert” dizisi için görüştüğü kulislere düşmüştü. Dizinin kanal satışı yapılamamış ve bu nedenle de Sevda Erginci hayranları üzülmüştü. Fakat beklenen haber geldi!

Sevda Erginci hayranları bu işe çok sevinecek! Sürpriz bir dizi ile dönüyor! 8

Gelen bilgilere göre Sevda Erginci, ekrana dönmek için gün sayıyor! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyada verdiği bilgiye göre “Civan Mert” dizisi için sonunda yayıncı kanal bulundu! TRT’ye satılan dizinin hazırlıklarına da başlandığı öğrenildi.

Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken, senaristliğini de Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya yazacak. Sevda Erginci’nin kiminle partner olacağı ise henüz belli değil. Oyuncu seçimleri devam eden dizinin çekimlerinin de Eylül sezonu öncesinde başlaması bekleniyor.

Sevda Erginci hayranları bu işe çok sevinecek! Sürpriz bir dizi ile dönüyor! 9

Bu arada Sevda Erginci, El Kızı dizisinden sonra bir tiyatro oyununda rol almıştı. Ekrandan uzak kalan Erginci, bu süreçte sahneye çıkmayı tercih etti. Oyuncu, Defne Kayalar, Engin Hepileri ve Doğa Halis ile birlikte Anne isimli tiyatro oyununda rol alıyor.

Oyunun biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte hızla tükenmesi büyük dikkat çekti! Prömiyer tarihinin belli olmasından sonra yoğun bir ilgiyle karşılandı. Öyle ki ilk 3 oyunun biletleri hızla tükendi!