Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat, Aile ve Yargı dizilerinden ayrılan ünlü isimler Ne Gemiler Yaktım’da buluştu!

Teşkilat, Aile ve Yargı dizilerinden ayrılan ünlü isimler Ne Gemiler Yaktım’da buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ne Gemiler Yaktım isimli yeni Show TV dizisinin en çok dikkat çeken noktalarının başında oyuncu kadrosu geliyor. Dram yüklü hikayesiyle de izleyicileri kendisine çekme potansiyeli yüksek olan dizinin oyuncu kadrosu özenle seçilmiş isimlerden oluşuyor.

Okuma provaları yapılan ve ön hazırlıkları devam eden dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal’ı görmekteyiz. 3 sezon süren Teşkilat dizisinde aksiyon dolu sahnelere yer alan Deniz Baysal, yoğun çalışma programı ve zorlu sahnelere rağmen yeni sezonda yeniden ekranda olmak için fedakarlıktan kaçınmadı. Bir süre dinlenmesi beklenen oyuncunun yeniden güçlü bir televizyon dizisi ile ekranlara dönmek istemesi dikkat çekici bir durum.

Geçen sezon Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde çok başarılı bir performans sergileyen Devrim Özkan da bir diğer kadın başrol olarak hikayede yerini alacak. Ayrıca yeni dizinin erkek başrolü olarak Berk Hakman’ı yeniden televizyon ekranında sert bir karakterde izleme fırsatınız olacak.

Erkan Kolçak Köstendil’in baş komiser Toprak karakteri ile 2 yıl aradan sonra tekrar televizyon dizilerine dönüşünü sağlayacak olan Ne Gemiler Yaktım dizisinde yan rollerde da çok önemli isimler bulunuyor.

Teşkilat, Aile ve Yargı dizilerinden ayrılan ünlü isimler Ne Gemiler Yaktım'da buluştu! 7

Aile dizisinden yeni ayrılan Mert Denizmen’in de ekibin bir parçası olması dikkat çekerken, Yargı dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan, ayrıca Yaratılan dizisiyle de yine oyunculuk resitali sergileyen Macit Koper de yeni dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Saydığımız isimlerin yanı sıra; Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat gibi dikkat çeken isimlerin de yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisinin oyuncu kadrosu titizlikle oluşturulmuş.

İki kadının hayata tutunma mücadelesi olarak ortaya çıkan dizinin hikayesi, karanlık bir adam olan ve Berk Hakman’ın başarıyla canlanırması beklenen Rutkay karakterinin yaptıkları ile sarsıcı sahnelerden oluşacak.

Rutkay’ın peşindeki baş komiser Toprak karakterinde Erkan Kolçak Köstendil’i iki kadının hayatını değiştiren bir isim olarak göreceksiniz.