Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci, eski dizisindeki rol arkadaşıyla yeni dizisinde tekrar buluşuyor!

Sevda Erginci, eski dizisindeki rol arkadaşıyla yeni dizisinde tekrar buluşuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci, son yıllarda yapımcıların gözdesi olan genç oyunculardan birisi. Başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Erginci, özellikle Yasak Elma dizisinde oynadığı Zeynep karakterinden sonra daha büyük dikkat çekti. Sonrasında ise başrollerde yer aldığı farklı yapımlarla ekrana geldi.

Şimdilerde TRT1 için hazırlanan Civan Mert isimli bir dizide rol alacağı öğrenildi. Sevda Erginci hayranlarını mutlu eden bu gelişme ile birlikte güzel bir sürpriz de gündeme geldi. Erginci’nin bir önceki dizisi, Fox TV’de ekrana gelen El Kızı dizisiydi.

Elkızı dizisi de iddialı başlayan bir yapımdı. Ancak beklenen reytingleri alamadı. Dizi, Şubat ayında 13. bölümüyle veda etmişti. Sevda Erginci de bir süredir ekranlardan uzaktı. Oyuncu bu süreçte Defne Kayalar, Engin Hepileri, ve Doğa Halis ile birlikte Anne isimli oyunla sahneye çıkmaya başladı.

Erginci, Eylül ayında ise TRT’nin iddialı dizisi Civan Mert ile ekranlarda olacak. Oyuncunun Elkızı dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği meslektaşı ile yeniden aynı dizide buluşacağı da Civan Mert dizisinin oyuncu kadrosu açıklandıktan sonra ortaya çıktı.

Kırgın Çiçekler dizisiyle dikkatleri çeken ve sonrasında da Elkızı dizisinde Sevda Erginci ile birlikte rol alan Gökçe Akyıldız’ın da Civan Mert dizisinin kadrosunda olduğu öğrenildi. İki oyuncu, bir kaç aylık aranın ardından aynı projede yeniden bir araya geliyorlar. Üstelik ikisi de başrolde yer almakta.

Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı ve hazırlıkları devam eden Civan Mert dizisinde Sevda Erginci’nin partnerinin kim olacağı ise henüz belli değil. Erginci’nin hayranları ise meraklı bir bekleyişte…