Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisine çok güçlü bir oyuncu katıldı! Ramo ve Cihangir savaşı başlıyor

Ramo dizisine çok güçlü bir oyuncu katıldı! Ramo ve Cihangir savaşı başlıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan Ramo dizisinde sadece hikayede değişikli yok. Aynı zamanda oyuncu kadrosunda da önemli bir değişim yaşandı. Birçok isim diziden ayrıldı. Ancak yeni oyuncular da kadroya dahil oluyor.

Ramo ile Cihangir arasındaki müthiş savaşın anlatılacağı ikinci sezonun aksiyonu bol olacak. Dizide usta bir oyuncunun daha katılmış olması çok önemli bir gelişme. Olgun Şimşek, dizide Cihangir karakterini canlandıracak olan isim oldu.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği, Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi RAMO, Yakında izleyicisiyle buluşacak.

İzleyicilerin merakla beklediği RAMO’da yeni sezonun en büyük sürprizlerinden biri de Cihangir rolüyle diziye katılan Olgun Şimşek.

Yeni sezonunda Cihangir karakteriyle RAMO’ya dahil olan Olgun Şimşek’in de ilk kez göründüğü tanıtımda Ramo, özgürlük ve adalet için en zirvedeki ismin karşısına çıkıyor. En büyük düşmanıyla nihayet karşılaşan Ramo’nun nasıl bir intikam alacağı merakla bekleniyor.

Ramo, Yeni sezonuyla Yakında Show Tv’de izleyici ile buluşacak. İşte Olgun Şimşek’in yer aldığı 2.sezondan yeni fragman: