Ana sayfa Dizi Fragmanları Özge Yağız veda etti, Yemin dizisi öksüz kaldı! Yeni sezon için buruk müjde!

Özge Yağız veda etti, Yemin dizisi öksüz kaldı! Yeni sezon için buruk müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yemin dizisi Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümlerinin 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren ekranda olması bekleniyor. Hafta içi 5 gün yayınlanmakta olan Yemin dizisinde geçtiğimiz sezon sonunda bir şok yaşanmıştı.

Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız’ın ayrılığını kimse beklemiyordu. Ancak ünlü oyuncu bu vedayı Ocak ayında kafasına koymuş ve yapımcısına da durumu bildirmişti. Özge Yağız ile Gökberk Demirci arasında yaşanan aşkın bu ayrılığın nedeni olduğu konusunda da dedikodular ortaya çıkmıştı. Ancak Özge Yağız neden ayrıldığını bugüne kadar açıklamadı. Yeni sezonda Star TV’de Sol Yanım isimli dizide başrolde yer alacak olan Özge Yağız adına çok zorlu bir sınav olacak.

Yemin dizisi ise 3. sezona başlıyor. Emir karakterini canlandıran Gökberk Demirci, instagram hesabından yaptığı paylaşımda 3. sezonu merakla bekleyen izleyicileri heyecanlandırdı. Demirci, “3. Sezon çok yakında” diye mesaj yolladı.

Özge Yağız veda etti, Yemin dizisi öksüz kaldı! Yeni sezon için buruk müjde! 7

Yemin dizisi ekibi çekimlere devam ediyor ve yeni bölümlerde neler yaşanacağı da büyük önem taşıyor. Artık senaryoda Reyhan karakteri yok. Yani başka bir oyuncunun Özge Yağız’ın yerine geçip de devam etmesi düşünülmedi. Ancak bu durum dizinin hayranlarının hoşuna gitmedi.Zira değişen hikayeden Yemin dizisi takipçileri çok da memnun değil.

Bir de Emir’in fragmana da yansıyan öfkesi ve kini, minicik bir bebeği ortada bırakır gibi bir tavır takınması da büyük rahatsızlık konusu oldu. Yemin hayranları hikayenin kökten değişmesinden oldukça rahatsız ve bu konuda sosyal medyada birçok eleştiri içerikli mesaj yayınlandı.

Diziye katılan İlayda Altuntaş, Cansu Tuman ile Melahat Abbasova yeniden izleyicinin ilgisini hikayeye çekmeye çaba harcayacak.

Yemin dizisi bundan böyle Reyhan’dan önce ve Reyhan’dan sonra diye iki parçaya bölünmüş olacak. Zira izleyiciler, ‘Keşke Reyhan olsaydı’ diye sezon boyunca hayıflanacaklarının işaretini daha şimdiden veriyor.