Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinden efsane görüntüler ve bomba gibi transferler!

Zümrüdüanka dizisinden efsane görüntüler ve bomba gibi transferler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 2.sezonuyla ilgili fragman yayınladı. Diziyi merakla bekleyen izleyiciler görüntülerden çok etkilendi…

Gelinlik giyen Ceren Yılmaz’ın güzelliği ile mest ettiği fragmanda Alp Navruz da karizmasıyla adından söz ettiriyordu. Zümrüdüanka dizisi 10. bölümü ile yeniden izleyicilerle 12 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’da buluşacak.

Büyük bir heyecan ile diziyi bekleyen hayranlar, görüntülerin rüya sahnesi olmamasını diliyor. Zümrüdüanka hayranları yeni sezondan çok umutlu ve reytinglerin de yüksek seyredeceğini düşünüyor.

Gülay’ın ‘Cesaretin var mı aşka’ şarkısı eşliğinde izleyiciler tarafından ‘efsane’ olarak nitelendirilen ikinci sezon fragmanını izleyebilirsiniz.

Zümrüt ve Serhat’ın hikayesinde neler yaşanacak merak ediliyor. Diziye ayrıca yeni katılan isimler de var. Hatırlanacağı üzere Sahra Şaş’ın rahatsızlanması nedeniyle Gökçe Eyüboğlu diziye katılmıştı.

Ayrıca İsmail Hacıoğlu da yeni sezonun en önemli sürprizlerinden birisini Zümrüdüanka’ya katılarak yaptı.

Yeni sezonda dizinin çok daha dikkat çekeceği kesin. Hikayenin de iyice genişleyeceği ve yeni karakterlerle dizinin Cumartesi akşamlarına damga vurmaması için bir neden yok.