Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinin Bücür’ü Deniz Gürzumar yeni dizisini buldu!

Ramo dizisinin Bücür’ü Deniz Gürzumar yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Ramo ile Kırmızı Oda dizileri birbirlerine Cuma akşamları rakip olmuştu. Ramo, Mayıs ayında final yaparak herkesi şaşırttı. Kırmızı Oda ise ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor.

Cuma rekabetinde izleyici ilgisinin azaldığı gözlemlenen Kırmızı Oda dizisine Deniz Gürzumar da katıldı… Oyuncu Ayta Sözeri’nin canlandırdığı Keklik isimli karakterin kardeşi olarak dizide yerini alacak.

Deniz Gürzumar geçen sezon Ramo dizisinde Bücur karakteri ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu yeni sezonda geçen yıl rakip olduğu Kırmızı Oda’nın kadrosuna katılmış oldu…

Deniz Gürzumar, 1990 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nü bitiren oyuncu, ayrıca rap müziğine ilgi duymasıyla da biliniyor.

Ramo dizisinin Bücür'ü Deniz Gürzumar yeni dizisini buldu! 7

2008 yılından itibaren sinema filmlerinde ve dizilerde yer almaya başlayan oyuncu, Kayıp Şehir isimli yapımda ilk kez dizi setinde göründü…

Beni Böyle Sev dizisindeki Metin karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Yaz’ın Öyküsü isimli yapımdaki Caner olarak da beğeni topladı.

Deniz Gürzumar’ın asıl çıkışını yaptığı yapım ise İçerde isimli Show TV dizisi oldu. Barış karakterini canlandıran oyuncu, bir sezon projede yer aldı ve büyük popülerlik kazandı. Son olarak geçen sezon Ramo dizisinde Bücür karakterinde izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda Kırmızı Oda’ya konuk olan isimler arasına katıldı.