Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinin üzerindeki gizem kalkıyor!

Ramo dizisinin üzerindeki gizem kalkıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Ramo dizisinde şimdiye kadar 29 bölüm yayınlandı. İkinci sezonu çok başarılı geçen diziden ayrılan isimler de dikkatleri çekmişti. İdil Fırat, Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek’in diziye vedalarından sonra yapımın aksiyon dolu sahneleri bitmek bilmedi. Yeni bölümde neler olacağının detayları da ortaya çıktı. Dizide Ramo’nun yeni düşmanı da ortaya çıkmıştı. 63 yaşındaki Nişan Şirinyan dizinin yeni oyuncusu oldu ve bundan sonraki bölümlerde de sıklıkla gizimle adamın detaylarını izleyeceksiniz.

Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen 30. bölüm tanıtımı yayınlandı. Büyük patronun söylediklerinin dikkat çektiği tanıtımda Ramo’nun İstanbul’daki düzene karşı yaptığı planın ne olduğu büyük merak uyandırıyor. Ramo, büyük patronlar tarafından İstanbul’da nizam ve intizamı yeniden kurmak için görevlendirilir. Kabul etmezse de bütün ailesi yok edilecektir.

Sibel’in hiç bilmediği Gizem adında bir kardeşi vardır ve bir gün birden bire karşısına çıkar. Aslında onu Nehir bulmuştur. Gizem’in Nehir hakkında söyleyecekleri Sibel ve Ramo’yu dehşete düşürür. Bütün bu karmaşanın içinde Ramo’nun Sibel’e büyük bir sürprizi vardır. Bu sürpriz Sibel’i oldukça mutlu edecektir.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!