Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisiyle ilgili aklınızda kalan her şeyi silin!

Ramo dizisiyle ilgili aklınızda kalan her şeyi silin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Ramo dizisi baştan aşağıya yenileniyor! Adana’da başlayan Ramo dizisinin macerası, koronavirüs pandemisinin araya girmesi ile farklı bir boyuta taşındı. Dizinin ilk sezonu tamamlandı. Ancak ilk sezonda istenilen sonuçlar tam olarak alınamadı. Büyük bir iddia ile başlayan Ramo, iyi oyuncu kadrosu ve ilgi çeken hikayesine rağmen reytinglerde düşük kaldı.

Ramo dizisinin koronavirüs pandemisinin de araya girmesi ile ilk sezonu tamamlanmış oldu. Dizinin 2. sezonu öncesinde ise bir çok değişiklik yaşanıyor. Bazı oyuncular bir bir ayrılıyor. Bazı yeni karakterler ise diziye katılacak.

En büyük sürpriz ise artık hikaye Adana’da değil, İstanbul’da geçecek. Yani dizi adeta boyut değiştirecek. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizide senarist ve yönetmen değişikliği de yaşandı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, senarist Yılmaz Şahin ve yönetmen Yağız Alp Akaydın projeden ayrıldı.

Başarılı yönetmen Çağatay Tosun ile anlaşma sağlandı. Senaryoyu ise Rüya İşçileri yazar grubundan Barış Erdoğan ile İlker Arslan devraldı.

Ramo dizisiyle ilgili aklınızda kalan her şeyi silin! 7

Bücür isimli karakteri canlandıran Deniz Gürzumar, ayrılık açıklaması yapmıştı.Görkem Sevindik ve Hakan Salınmış’ın da ayrıldığı iddiaları bulunuyor.

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisi, bambaşka hikaye, farklı karakterler ve yenilenen mekanlarla giriş yapacak.

Yeni bölümler aksiyon ve aşk dolu olacak. Ramo dizisi İstanbul’a taşınan hikayesiyle Temmuz ayında yeniden sete çıkıyor. Dizinin hikayesinin İstanbul’a taşınmasıyla bazı karakterlere veda edilirken aksiyon ve aşk dolu yeni bölümlerde kadroya sürpriz isimler dahil olacak.