Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin önemli ismi, Kimsesizler dizisine katıldı!

Kadın dizisinin önemli ismi, Kimsesizler dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun önemli yapımlarından birisi de yetimhane ortamında geçecek olan Kimsesizler dizisi olacak. Med Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizide çocuk oyuncuların ağırlığı hissedilecek.

Anne ve Kızım dizileri ile büyük beğeni toplayan Beren Gökyıldız, Kimsesizler dizisinde de başrolde yer alıyor. Dizinin hazırlıkları da devam ediyor. Gelen son bilgiler dizinin yönetmeninin Nadim Güç olduğu şeklinde… Kadın dizisinde 3 sezon başarılı performans sergileyen Nadim Güç, 2020-2021 sezonunda Kimsesizler isimli dizide yer alacak.

Kimsesizler dizisinin de Fox TV için hazırlandığı biliniyor. Kanalın yeni sezonda birçok farklı konsepte dizisi olacak. Beren Gökyıldız ilk olarak 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde yer almıştı. Anne ve Kızım dizilerinin yanı sıra Bizim Hikaye dizisinde de 9 bölüm yer almıştı.

Kadın dizisinin önemli ismi, Kimsesizler dizisine katıldı! 7

Sinem Ünsal daha önce Kızım dizisinde, ayrıca konuk oyuncu olarak da Mucize Doktor’da Beren Gökyıldız ile çalıştı ve ondan övgü ile söz etti.

Mucize Doktor’da Nazlı olarak izlediğimiz Sinem Ünsal, Beren Gökyıldız’ı şu sözlerle anlattı: “Beren’i çocuk oyuncu kategorisine koyabilir miyiz bilmiyorum, yetişkin bir oyuncu gibiydi. Beren çok olgun, çok akıllı, çok becerikli. Ben ondan çok şey öğrendim. Beren çok akıllı zaten. 5-6 yıldır sanırım dizilerde oynuyordu. Onunla yaşsız bir şekilde konuşmayı öğrendim. Hep kendimden büyük oyuncularla çalıştım ya da yaşıma yakın. Onlarla da bunu öğrenmiştim ama kendimden çok küçük bir meslektaşımla çalışmak da başka bir şey kattı tabii.”