Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo ve ailesi, Adana’dan sürgün edilip İstanbul’a geliyorlar… Artık plan başka!

Ramo ve ailesi, Adana’dan sürgün edilip İstanbul’a geliyorlar… Artık plan başka!

tarafından zk zk

Show TV’nin geçtiğimiz sezon başlayan ve dikkatleri çeken Ramo dizisi, yeni sezonda İstanbul’da devam edecek. Bilindiği gibi hikaye Adana’da başlamıştı. Bazı oyuncuların ayrılması ve yeni isimlerin katılmasıyla hikaye artık yeni bir sürece giriyor…

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği RAMO’nun yeni sezonunda Pompacı ailesi, İstanbul’da yeni bir hayat kuracak. Adalet savaşına İstanbul’da devam edecek olan Ramo’nun aklının bir yanında da tüm ailesini bu sürgünden kurtarmak var.

Ramo ve ailesi, Adana'dan sürgün edilip İstanbul'a geliyorlar... Artık plan başka! 10

İSTANBUL’DA YENİ BİR HAYAT!

Ramo’nun kardeşleri, halası, yengesi, yeğenleri ve annesi son olayların ardından Adana’dan sürgün edilerek İstanbul’a gelirler. Ramo’nun hapishane yılları boyunca onlar da ata topraklarından göçtükleri İstanbul’da yeni bir hayat kurmak için bir mücadelenin içine girerler.

Ramo ve ailesi, Adana'dan sürgün edilip İstanbul'a geliyorlar... Artık plan başka! 11

Ramo’nun hapisten çıkmasıyla onların da hayatı yeniden değişecektir. Ailesi ve adalet için savaşan Ramo’nun ailesi için de bir planı vardır.

Ramo yeni sezonuyla çok yakında Show TV’de!

Ramo ve ailesi, Adana'dan sürgün edilip İstanbul'a geliyorlar... Artık plan başka! 12 Ramo ve ailesi, Adana'dan sürgün edilip İstanbul'a geliyorlar... Artık plan başka! 13