Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Erkek, yeni projesi ile ilgili yasağa rağmen kendini tutamadı!

Ecem Erkek, yeni projesi ile ilgili yasağa rağmen kendini tutamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2018 yılında Güldür Güldür Show’a katılan Ecem Erkek, ekibin dikkat çeken isimleri arasına girmişti. Naime ismiyle programda farklı tiplere hayat veren genç oyuncu, başarılı performansıyla dikkatleri çekmeyi de başarmıştı. Yeni sezonda yine Güldür Güldür’e devam edeceği öğrenilen oyuncu, şu sıralar bir başka projesinin heyecanını taşıyor.

Bilindiği gibi oyuncu, Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve bir döneme damgasını vuran ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli oyunun film versiyonunda rol alıyor. Demet Akbağ’ın oynadığı Gülseren karakterine hayat verdiği konuşulmakta ancak proje ile ilgili çok fazla bilgi sızmaması için de özel önlemler alındığı ortaya çıktı…

Devrim Yakut ve Merve Dizdar’ın da kadrosunda olduğu filmin çekimleri bir kaç hafta önce başlamıştı. Ecem Erkek, setten hiç fotoğraf paylaşamadığı gibi, projede yer alacağı duyulmasına karşın çekimler başlayıncaya kadar hiç bir bilgi verememişti. Oyuncu yaptığı videolu bir sosyal medya paylaşımında kendisine destek veren takipçilerine teşekkür etti ama üstü kapalı bir şekilde pek bir şey anlatamadan ‘içimde kelebekler uçuyor’ sözleriyle heyecanını paylaşmıştı.

Ecem Erkek, yeni projesi ile ilgili yasağa rağmen kendini tutamadı! 9

Ecem Erkek’in kariyerinde önemli bir yer tutacağı anlaşılan filmin yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu yaparken yapımcılığını BKM Film üstleniyor. Ecem Erkek’in yanı sara Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar ve Fatih Özkan gibi isimler de rol alıyor.

17 Ekim’de vizyona çıkması beklenen filmde Ecem Erkek’in ise Demet Akbağ’ın oynadığı Gülseren karakterini oynadığı tahmin ediliyor… Şimdilik bilgiler böyle.

Ancak anlaşılan o ki daha fazla bilgi ya da fotoğraf sızmaması için de oyuncular uyarılmış! Ecem Erkek ve Merve Dizdar, yanlarında Devrim Yakut’un da olduğu bir anda çekilen fotoğraflarını paylaştılar. Ancak oyuncuların sadece ayakları görünüyordu bu paylaşımda. Tabii nedenini de “Sette fotoğraf koymak yasak” diyerek açıkladı oyuncu.

İşte sır vermemek için yalnızca ayaklarını çekmek zorunda kalan oyuncuların o paylaşımları…

Ecem Erkek, yeni projesi ile ilgili yasağa rağmen kendini tutamadı! 10

Ecem Erkek, yeni projesi ile ilgili yasağa rağmen kendini tutamadı! 11