Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den sürpriz buluşma! O dizideki dostlarını unutmadı…

Demet Özdemir’den sürpriz buluşma! O dizideki dostlarını unutmadı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Demet Özdemir’in kariyerinde iyi bir çıkış yakaladığı dizilerden birisi olan No: 309, Lale rolüyle pek çok kişi tarafından sevildiği bir proje olmuştu. Sumru Yavrucuk gibi usta bir ismin kızı rolünde oynayan Demet Özdemir, Furkan Palalı ile başrolü paylaşıyordu.

Şimdilerde tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, daha önce de yine çok ses getiren Erkenci Kuş dizisinde oynamıştı. Bu 3 dizi, oyuncunun hayatında önemli bir yer tutuyor ama No:309’un yeri de başka… Zira oyuncu, o dönem birlikte rol aldığı isimlerle aradan geçen 3 yılın ardından yeniden buluşmanın keyfini yaşadı.

No:309 dizisi, FOX TV’de yayımlanmış romantik komedi türünde bir diziydi ve Haziran 2016’da başlamıştı. Yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat’ın yaptığı dizide başrolleri Demet Özdemir ve Furkan Palalı üstlenmiş ve Kore dizisi Fated To Love You’nun Türkiye uyarlamasıydı.

Dizi çok sevildi ve 2017 yılının Ekim ayına kadar da ekranlarda kaldı. Dizideki dostlukların ise hala devam ettiği, oyuncuların kimi sosyal medya paylaşımlarından görülmekte. Özellikle Demet Özdemir’in 2018 yılında Altın Kelebek En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu ödülünü aldığında ona en güzel yorumları yazan ve desteği veren kişi de No:309’da annesini oynayan Sumru Yavrucuk olmuştu.

Yavrucuk ile zaman zaman sosyal medyadan yazıştıkları da görülen Özdemir, eski dostlarını unutmadı ve aynı dizide oynadığı Fatma Toptaş ve Sumru Yavrucuk ile bir yemekte buluştu. Yönetmen Mustafa Kotan’ın da olduğu buluşmadan fotoğraflarını da instagram sayfasından paylaştı. Özdemir’in bir ara kucağına aldığı bir bebekle verdiği poz da dikkat çekti.

İşte o paylaşımlar….

Demet Özdemir'den sürpriz buluşma! O dizideki dostlarını unutmadı... 9

Demet Özdemir'den sürpriz buluşma! O dizideki dostlarını unutmadı... 10

 

Demet Özdemir'den sürpriz buluşma! O dizideki dostlarını unutmadı... 11