Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’nun final yapması, Son Yaz dizisine yarayacak!

Ramo’nun final yapması, Son Yaz dizisine yarayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Son Yaz dizisine yönelik izleyici ilgisi sürüyor. 22. bölümü ile birlikte sezon finali yapacağı bilinen Fox TV dizisinin reytinglerinin düşmemesi ise 2. sezon için en önemli kriter olarak görülüyor. Şimdiye kadar iyi giden dizinin bu hafta final yapacak olan Ramo’nun gidişinden sonra izleyici sayısını artırması da bekleniyor.

Önceki haftalarda Ramo, 1 hafta yayınlanmamıştı ve Son Yaz yükseliş sergileyerek dikkat çekmişti. Önümüzdeki haftadan itibaren Ramo olmayacağı için önemli bir izleyici grubunun da Son Yaz’ı takip etmesi beklentisi yüksek.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi tuttu. İzleyiciler Akgün ile Yağmur ikilisinin bundan sonra neler yapacağını çok merak ediyor. Selim ile Canan çiftinin de yeniden kavuşmaya yönelik adımları çok ilgi görüyor. Başarılı oyunculuklarla da süslenen dizinin ikinci sezonda da devam edebilmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Son Yaz dizisi için 22. bölümde sezon finali yapması bekleniyor. Dizine önemli bir değişiklik kararı da alındı. O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin teknik ekibinden ayrılık var…

Yönetmen koltuğunda oturan Burak Arlıer yapımdan ayrıldı. Yerine ise 2. yönetmen olarak görev alan Semih Bağcı oturdu. Dizinin işleyişinde bu değişikliğin bir etki yapması da beklenmiyor.

16 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan Son Yaz dizisinin 16.bölüm fragmanı da paylaşıldı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.