Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde final öncesi büyük değişiklik!

Sefirin Kızı dizisinde final öncesi büyük değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisinde final yaklaşıyor… Adım adım sona doğru ilerleyen dizinin şimdiye kadar 48 bölümü yayınlandı. Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin reyting sonuçlarının git gide düşmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz gün yayınlanan 48.bölümü tüm kişiler kategorisinde Emanet isimli Kanal 7 dizisine bile geçildi… Son 4 bölümü kalan Sefirin Kızı dizisiyle ilgili Star TV, büyük bir değişiklik yaptı… Dizinin günü artık pazartesi değil…

Star TV’den yapılan duyuruda Kağıt Ev isimli yeni dizisinin artık pazartesi akşamları yayınlanacağı bildirildi. Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı Kağıt Ev’in 19 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek olması beklenmeyen sürpriz bir karardı.

Star TV daha önce de Seni Çok Bekledim isimli dizisini Cuma akşamları yayınlamak için hem Akrep hem de Sol Yanım dizilerinin gününü değiştirmiş ve izleyicilerin kaçmasına neden olmuştu… Sefirin KIzı dizisinin zaten düşük kalan reytinglerinden sonra gün değişikliğinin de sıkıntı çıkartabileceği düşünülüyor.

Son 4 bölüm artık Salı akşamları yayınlanacak. Sefirin Kızı dizisinde 49. bölüm 20 Nisan Salı akşamı Star TV ekranında olacak. Bu değişiklik ile birlikte Star TV, Sefirin Kızı dizisine artık çok da önem vermediğini göstermiş oldu.

Gün değişikliği yaşayan Sefirin Kızı için Fransa’nın Cannes şehrinde her yıl (9-12 Nisan) düzenlenen dünyanın en prestijli TV içerik fuarı MIPCOM için yeni afişler hazırlanmıştı. Star TV, dizinin yurt dışı satışlarına ise çok güveniyor.