Ana sayfa Kadın Haberleri Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç’in hayatını değiştiren 40 gün!

Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç’in hayatını değiştiren 40 gün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Esra Bilgiç, Uraz Kaygılaroğlu, Oktay Kaynarca, Birand Tunca, sosyal medya üzerinde ikinci buluşmalarını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta Türk Kanser Derneği yararına destek kampanyası başlatan ekip, ayrıca karantina günlerinde neler yaptıklarını da yayında konuştu.

Esra Bilgiç, 40 gündür Ankara’da evinde olduğunu ve ders çalıştığını söyledi. Oyuncu, ayrıca hem kitap hem de çeşitli film ve belgeseller izleyerek bu süreçte kendisini geliştirmeye çaba harcadığından bahsetti.

Brezilyalı fotoğrafçı Sebastiao Salgado’nun meslek yaşamındaki önemli çalışmalarını ve hayatını anlatan belgesel The Salt of The Earth isimli belgeseli izlediğini belirten Esra Bilgiç, kendisinde yeni kapılar açtığını anlattı.

Esra Bilgiç, “Çok güzel bir belgeseldi. Çok ünlü bir fotoğrafçının hayatını anlatıyor, tabii başka bir bakış açısıyla.İnanılmaz güzeldi, bende inanılmaz farklı kapılar açtı. Hatta üstüne biraz yazdım ve çalıştım,bambaşka yerlere götürdü” diye konuştu.

40 güden fazladır Ankara’da evde olduğunu bu süreçte çok kitap okuduğunu da anlatan Esra Bilgiç, “Benim için tamamen içe yöneliş oldu. Bu süreçten sonrasında da yapmak istediğim tam olarak bu. Böyle kalmak istiyorum. Özgür olduğum ama aynı böyle okuduğum, yazdığım, ürettiğim bir dönem istiyorum hayatımda” açıklamasını yaptı.