Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizi ekibi özlem gidermenin yolunu buldu!

Yasak Elma dizi ekibi özlem gidermenin yolunu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, 3. sezonuyla büyük çıkış yaptı.Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin performansları bu çıkışta büyük etki etti.

Dizi Mart ayının ortalarında çekimleri durdurdu. Koronavirüs salgını nedeniyle de herkes evlerine çekildi. Ancak dizinin ekibi sosyal medyada yaptıkları yayınlarla hem takipçileri ile hem de rol arkadaşları ile özlem gideriyor.

Barış Kılıç ile Şevval Sam da benzer bir yayında buluştu. Instagram hesabındaki bu canlı yayına dizinin ekibinden isimler de mesaj yollayarak birbirleri ile özlem giderdi. Dizide Yiğit karakterini canlandıran Doğaç Yıldız, “Anacığım ve babacığım” mesajıyla dizideki karakterine gönderme yaptı.

Şevval Sam, “Evlat, ne yapsın çocuğum. Özledik. Eşek kadar oldu, kanatlandı uçuyor o yüzden aramıyorum” diyerek espri yaptı. Evde düzen için zamanının büyük bölümünü harcayan Şevval Sam, işleri bitirince şarkılar ve yazılar yazmak istiyor, resim de yapacak.

Şevval Sam,Eda Ece ve Nesrin Cavadzade ile sürekli görüşme halinde olduğunu anlattı. Barış Kılıç, daha önce Nesrin Cavadzade ile canlı yayın yapmıştı. Dizinin oyuncuları özlemlerini sosyal medya kanalları üzerinden gidermeye çalışıyor.