Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting patlaması yaşayan Teşkilat dizisinde Zehra’nın zor bir sınavı var!

Reyting patlaması yaşayan Teşkilat dizisinde Zehra’nın zor bir sınavı var!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 16 Ekim Pazar akşamı elli birinci bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin ilk sezonunda çift haneli gelen reytingler ile kazanılan büyük başarı, ikinci sezonun ortalarından itibaren yaşanan izleyici ilgisindeki düşüş önemli bir kırılma noktası oldu.

Ancak Teşkilat dizisinin üçüncü sezonunda erkek başrol olarak Çağlar Ertuğrul’un yerine Murat Yıldırım’ın gelmesi, yapılan yeniliklerin büyük etkisi ve yeni karakterler ile birlikte Teşkilat dizisi yeniden zirveye çıkmaya başardı. Yargı dizisini reytinglerde geçerek üçüncü sezonunda yeniden birincilik kürsüsüne çıkan Teşkilat’taki bu büyük reyting sıçraması göz kamaştırıyor. Dizinin yeni bölümlerinde Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisinin performansı da heyecanın artmasını sağlayacak.

Reyting patlaması yaşayan Teşkilat dizisinde Zehra'nın zor bir sınavı var! 7

Teşkilat’ın elli birinci bölümünde neler olacak? Zehra’nın yeniden ekibe katılması ile birlikte heyecan da giderek artacak. İşte yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

İstanbul’da yaşanan patlamaların ardından kendini tehlikeli bir operasyonun ortasında bulan ekibimiz, bir yandan faillerin peşindeyken diğer yandan Celine üzerinden David Hartley ile temas kurmak için Ömer’in içinde olduğu bir yanaşma operasyonu başlatır. Tüm bunların yanında, teşkilata dönmeyi seçen Zehra’nın ekibe tekrar katılması hiç de kolay olmayacaktır. Zehra’yı zor sınavlar beklemektedir.

Mahallede cesedin bulunmasıyla gelişen süreçte ise işleri çıkmaza sürükleyecek bir durum yaşanır. Efkar ve Korkut, hedeflerine doğru yol almak için plan yaparken, durumu tersine çevirecek bir tehditin kendilerine yaklaştığından habersizdir.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak.”

Teşkilat, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de…