Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Reyting rekortmeni Camdaki Kız, sosyal medyada yine sınıfta kaldı!

Reyting rekortmeni Camdaki Kız, sosyal medyada yine sınıfta kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Perşembe akşamları artık ekranların tek bir hakimi var: Camdaki Kız. Dün akşamki bölümüyle reytinglerde 10’u geçen ilk dizi olan Camdaki Kız, aynı başarısını sosyal medyada gösteremiyor. Kanal D dizisi Camdaki Kız, bu hafta daha da düşerek sonuncu oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 21Ekim Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonunda yeni oyuncusu İbrahim Çelikkol’la güçlü bir şekilde devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova reytinglerde istenilen sonucu elde edemedi. Reytinglerde ortalama bir sonuç alan dizi sosyal medyanın ise birincisi oldu. Dizi hakkında dün gün boyunca 17 bin 263 paylaşım yapıldı.

TRT 1’in büyük hayal kırıklığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı reytinglerde kötü gidişatını sürdürüyor. Birinciliği çoktan unutan, reytinglerde düşüş yaşayan bu çok iddialı dizi harcanan onca bütçeye rağmen bir türlü başarılı olamıyor. Sosyal medya paylaşımı sıralamasında ikinci olan dizi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 14 bin 405 oldu.

Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar’ın tekrar bölümü listenin üçüncü sırasında yer aldı. Başrollerini Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in paylaştığı dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 5 bin 585 oldu.

Kanal D’nin en iddialı dizisi, reyting rekortmeni Camdaki Kız ise sosyal medyada sınıfta kaldı. Dizi, 3 bin 165 paylaşımla Kanunsuz Topraklar’ın tekrarının dahi gerisinde kaldı.