Ana sayfa Sosyal Medya Reyting rekortmeni Kırmızı Oda’dan bir ayrılık ve Binnur Kaya’nın veda paylaşımı!

Reyting rekortmeni Kırmızı Oda’dan bir ayrılık ve Binnur Kaya’nın veda paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8’in Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda, 10. bölümü ile 6 Kasım akşamı ekranda gözyaşları döktürdü. Dizinin bu bölümünde bir de ayrılık yaşandı…

Önceki bölümde ekibe katılan Celil Nalçakan, Garip karakterine hayat vermişti. Sevdiği kadının elinden kayıp gitmesi sonrasında onu öldürmeyi düşünen ve bu sırada Doktor hanıma getirilen Garip karakterinin anlattıkları, cinayete meyilli erkek bakış açısına yönelik önemli bir fikir vermişti. Garip, Doktor hanım ile konuştuktan sonra hayatına yeni bir yön vermeye karar vererek, veda etti.

Celil Nalçakan’ın da başarıyla canlandırdığı Garip karakteri ile birlikte dizide iz bıraktığını söyleyebiliriz. Nalçakan’ın ekibe vedası da duygulandırdı. Binnur Kaya, instagram hesabından arkadaşına veda etti ve yeniden buluşmayı da diledi.

3 bölüm süren Garip’in hikayesinin sona ermesinin ardından Binnur Kaya, şöyle yazdı:

“Canım Celil…Ne güzeldi seninle göz göze oynamak…Gülmek… Sohbet etmek…İçinin güzelliği gözlerinden okunan canım Celil, bizi onurlandırdın… Yollarımız açık olsun…Tekrar buluşmak dileğiyle.”

Reyting rekortmeni Kırmızı Oda'dan bir ayrılık ve Binnur Kaya'nın veda paylaşımı! 6