Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Meliha’nın adı bile reytingin geri dönüşüne yetti!

Kırmızı Oda dizisinde Meliha’nın adı bile reytingin geri dönüşüne yetti!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen onuncu bölümüyle tüm reyting kategorilerinde birinci olarak Cuma akşamının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci sırada yer alan Kırmızı Oda dizisi, Meliha’nın kızı Melek’in hikayesi ile birlikte yeniden yükselişe geçti. Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha’nın ayrılmasından sonra dizinin reytingleri düşmüştü. Bu durumu fırsata çeviren Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisi ise totalde birinciliği elde etmeyi başarmıştı. Ancak 6 Kasım Cuma akşamı Kırmızı Oda’nın 10. yeni bölümü totalde de birinciliği almayı başardı. Nilsu Yılmaz’ın canlandırdığı Melek karakterinin hikayeye gelişinin bunda önemli bir etkisi var.

Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın adı bile reytingin geri dönüşüne yetti! 7

Kırmızı Oda dizisi totalde 8 reytinge yaklaşırken, AB ve ABC1 gruplarında ise 9’lu reytinglere doğru bir sıçrama elde etti. Bu yükseliş de dizinin önceki haftalarda yaşadığı izleyici kaybının durduğunu ve yeniden ilgi görmeye başladığını anlatıyor.

‘Kırmızı Oda’nın onuncu bölümün de, Alya’nın (Melisa Sözen) travmalarının kilit noktasında annesinin intiharı olduğunu öğrenen Doktor Hanım, ona hayata sarılması için cesaret verirken; Menekşe’nin ölümünden suçluluk duyan Garip’e (Celil Nalçakan) ise mutluluğun yolunu işaret etti.

Doktor Deniz, bitme noktasına gelmiş evliliğini Doktor Piraye ile paylaştı. Melek’ten (Nilsu Yılmaz) Meliha ve Necdet’in öldüğünü duyan Doktor Hanım gözyaşlarına hakim olamadı. Yangın gecesinin ardından Melek’in başına gelenler ise yürekleri dağladı.

Otuz beş senedir evden dışarı adımını atmayan Selvi’yi (Sema Keçik) oğlu Mert kendi çabalarıyla dışarı çıkaramayınca çareyi online terapide buldu ve kliniği arayıp Doktor Hanım’dan randevu aldı.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 13 Kasım Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.