Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting rekortmeni Yalı Çapkını 7. bölümde Seyran ile Ferit için her şey değişiyor

Reyting rekortmeni Yalı Çapkını 7. bölümde Seyran ile Ferit için her şey değişiyor

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” yeni bölümüyle 4 Kasım Cuma akşamı Star’da… Yeni bölümde Seyran ve Ferit tüm günü birlikte geçiriyor…

4 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümün konusu ise şöyle; Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur. Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran’la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder.

Fuat ise Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nı dizisinde rol alan oyuncular şöyle:

“Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

“ Yalı Çapkını”, yeni bölümüyle 4 Kasım Cuma günü Star’da!