Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingler beklenenin altında geliyor, Kara dizisi için yolun sonu gözüktü

Reytingler beklenenin altında geliyor, Kara dizisi için yolun sonu gözüktü

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği dizisi “Kara”nın dördüncü yeni bölümü perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. İlker Kaleli ve Öykü Karayel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi ne yazık ki iyi başlangıç yapamadı. Reytinglerin düşük gelmesi herkesi şaşırtırken, projenin geleceği hakkında da soru işaretleri belirdi.

Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli oyuncuların da yer aldığı Kara dizisi için yeni bir bilgi de geldi.

Show TV’nin diziyi devam ettirmek istemediğni ve umutların tükendiği belirtiliyor. Son bilgiye göre Kara dizisi 1 Şubat’ta yayınlanacak beşinci bölümü ile final yapacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Ayberk Çınar ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor.

Kara’nın 4. Bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar: Kara, Rauf’u tam kalbinden vurduğu halde Zeynep’in işin içinde olması onu rahatsız eder. Kara, Rauf’un sakladıklarını bir bir ortaya çıkarırken Zeynep, yaşananları araştırdıkça etrafındaki herkesin ondan bir şeyler sakladığını fark eder.

Dağılmış ailesini tek tek bir araya getirmeye çalışan Kara ile ailesi henüz dağılmaya başlayan Zeynep, yol ayrımında karşı karşıya kalır. Zeynep’in karşısında onu kaçıran Akay Talan, Kara’nın karşısında Rauf Çınar’ın kızı Zeynep Çınar…

Birbirlerine karşı koymakta zorlanmaya başlayan Kara ve Zeynep, arkalarında birbirlerinden sakladıkları onlarca sır ile yola devam edebilecek midir?

“Kara” yeni bölümüyle 25 Ocak Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!