Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Alparslan’ın birinciliği değil, Üç Kuruş dizisinin kötü düşüşü konuşuluyor!

Reytinglerde Alparslan’ın birinciliği değil, Üç Kuruş dizisinin kötü düşüşü konuşuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizinin 13. bölümü 7 Şubat pazartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin gidişatı hiç iyi değil..

Pazartesi reytinglerinde iyice düşen ve ortalama oranlara kadar inmekte olan Üç Kuruş’a gösterilen ilginin azlığı Show TV’ye kara kara düşündürüyor. Roman hikayesi olarak ortaya çıkan, mafya ile polis çekişmesini ve bir de seri katili hikayesinde buluşturan dizinin kısa sürede ciddi bir reyting kaybı yaşadığını görüyoruz.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü dokuzuncu sırada tamamlayan ve AB grubunda da sekizincilik elde eden dizi, tehlikeli sayılabilecek bir düşüş içinde bulunuyor. Hikayeye yönelik ilginin azalmasının nedenlerinden birisi de beklentilerin yüksek olmasına rağmen, dizinin bunu karşılayamaması oldu. Çukur’un devamı gibi gösterilen dizinin, Çukur’un verdiği heyecanı vermediği de bir gerçek.

TRT1 ekranında Alparslan dizisinin tüm kategorilerde birincilik elde ettiği 7 Şubat akşamı, Survivor ise tüm kategorilerde ikinci sırada yerini aldı.

Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında yoluna emin adımlarla ve etkili reytinglerle devam ediyor. Altıncı sezonu için hazırlıklara başlanan dizinin 130. bölümü tüm kişiler kategorisinde üçüncü olurken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncülük elde edildi.

32. bölümde final yapacağı ortaya çıkan Kalp Yarası dizisinin tüm kişiler kategorisinde durumu biraz düzelttiği de reytinglerden anlaşılıyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolündeki dizinin tüm kişilerde 14. olurken, AB’de 29. sıraya gerilemesi ve ABC1’de de 19. olabilmesi, neden yayından kaldırılacağını da anlatmaya yetiyor.

İzleyici ilgisini sadece tüm kişiler kategorisinde sürdürebilen Kalp Yarası, 2 bölüm sonra ekran ömrünü tamamlayacak. Dizi hayranlarının sosyal medyadaki itirazları ise bu reytinglere bakılınca fazla dikkate alınmayacaktır.