Ana sayfa Sosyal Medya Tansel Öngel ile Biran Damla Yılmaz arasında bir yakınlaşma yaşandı mı? İşte gerçek!

Tansel Öngel ile Biran Damla Yılmaz arasında bir yakınlaşma yaşandı mı? İşte gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandıran ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz ile oyuncu Tansel Öngel’in aralarında bir yakınlaşma yaşandığına yönelik bazı iddialar magazin basınında yer aldı.

Biran Damla Yılmaz, önceki hafta Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği Maske Kimsin Sen isimli yarışma programına konuk olarak katıldı… Bu programda şarkı söyleyen ve fobisini de bu sayede yenen Biran Damla Yılmaz, dizideki rol arkadaşı Eda Ece ile bu programda da buluşma fırsatı elde etmişti.

Biran Damla Yılmaz ile Tansel Öngel’in program çekimleri sırasında birbirlerinden etkilendikleri ve hatta spor salonunda birlikte görüldükleri yönünde iddialar ortaya atıldı.

Tansel Öngel ile Biran Damla Yılmaz arasında bir yakınlaşma yaşandı mı? İşte gerçek! 7

Biran Damla Yılmaz, bu konuda tv100 muhabirinin kendisine sorduğu sorulara kısa ve net bir yanıt verdi. İkili arasında gerçekte ne olduğu belli değil ama Biran Damla Yılmaz’a göre sadece arkadaşlar.

Oyuncu şöyle konuştu: “Arkadaşım, normal bir arkadaşımdı benim. Tabii ki oluyor bir kadın ile bir erkeği yan yana gördüğü zaman ‘aşk doğdu’ diye haberler çıkıyor. İlk akla gelen o olduğu için. Ama benim sadece arkadaşım, o kadar.”

Sadece arkadaş olduklarını ifade eden Biran Damla Yılmaz, bu konuda net konuşmuş olsa da iki oyuncu arasında bir etkileşim yaşandığı ama bunun aşka dönüşmediği de magazin kulislerinde konuşulmaya devam ediyor.