Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Fox TV’nin yüzünü Evlilik Hakkında Her Şey güldürdü!

Reytinglerde Fox TV’nin yüzünü Evlilik Hakkında Her Şey güldürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni başlayan dizilerden birisi de Evlilik Hakkında Her Şey. Gökçe Bahadır’ın 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönmesini sağlayan proje evlilikleri ve boşanmaların iç yüzünü anlatıyor. Boşanma avukatı olan Cevher ailesinin kadınlarının birbirlerinden farklı yaşamlarını anlatan hikaye izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece,Sumru Yavrucuk gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin üçüncü bölümü Salı akşamı ekrana geldi. Dizi hayranlarının yoğun ilgi göstermesi ile reytinglerin çok iyi seviyelerde geldiğini görüyoruz.

Dizinin tutması sevindirdi. Kadın izleyicilerin özellikle önem verdiği projenin kısa sürede ilgi görmesi, gelecek adına da umut verdi… Masumlar Apartmanı dizisinin tüm kategorilerde birincilik elde ettiği dizi, günü ikincilik ile tamamladı.

Tüm izleyici kategorilerinde ortalamanın üzerine çıkan reytingler ile güzel bir sıçrama yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her hafta üzerine koyarak ilerliyor. Dizinin bu başarısı kadın izleyicilere yönelik yapımların ne kadar etkili olacağını da anlatmaya yetiyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde daha iyi reytingler elde etmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Sosyal medyada da geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Fox TV’nin yeni dizisi, salı rekabetinde artık söz sahibi oldu. Dizinin 4. yeni bölümü de 12 Ekim salı akşamı yayınlanacak. Bu bölümde Azra karakterinin de ihanete uğradığı ortaya çıkacak. Bu gelişme ile birlikte dizinin yeni bölümüyle çok daha fazla ilgi görmesi bekleniyor. İşte 4. yeni bölümden ilk fragman: