Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde üzen Seversin dizisi dünyada en çok takipçi alan Türk dizisi oldu!…

Reytinglerde üzen Seversin dizisi dünyada en çok takipçi alan Türk dizisi oldu!…

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay -Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin, her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Eğlenceli hikayesi ile izleyicinin gözdesi olmayı başaran dizide İlayda Alişan ile Burak Yörük başrolde yer alıyor. İkilinin çok iyi bir dizi çifti olmasına ve güçlü enerjilerine rağmen dizinin reytingleri pek iyi gelmiyor. Ancak dizinin sosyal medya etkileşimi oldukça güçlü.

‘Asya’ ve ‘Tolga’ karakterleri arasında yaşananların eğlenceli bir dille anlatıldığı Seversin, Türk dizileri arasında dünyada en çok takipçi alan dizi oldu.

Reytinglerde üzen Seversin dizisi dünyada en çok takipçi alan Türk dizisi oldu!... 15

Dünyanın değişik bölgelerindeki televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya etkisini ölçen kuruluş The WIT’in haziran ayı listesi açıklandı. Haziran ayında yayına başlayan dizilerin instagram takipçi sayılarına göre Top 10 listesi belirlendi.

Dört Türk dizisi dünyada en çok takipçi alan diziler arasında yerini aldı. Buna göre Seversin 218 bin abone sayısı ile listede üçüncü sırada yer aldı.

Beşinci sırada 88 bin takipçi sayısıyla Burak Çelik ve Cemre Baysel ikilisinin başrollerini paylaştığı Fox TV dizisi Senden Daha Güzel yer aldı.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı İkilisinin başrolünde olduğu yine Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı  dizisi ise  94 bin takipçi ile yedinci sırada yer alırken, Fox TV’de yeni başlayan gençlik dizisi Tozluyaka da 51 bin takipçi ile dokuzuncu sırada yer aldı. Bu takipçi sayıları giderek artıyor ve değişkenli gösteriyor.