Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni sezonunda öyle bir dizi geliyor ki hepsi birbirinden ünlü genç oyuncuları buluşturacak!

Fox TV’nin yeni sezonunda öyle bir dizi geliyor ki hepsi birbirinden ünlü genç oyuncuları buluşturacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda izleyenlere yine pek çok dizi sunan Fox TV, çoktan yeni sezon hazırlıklarına başladı! Geçtiğimiz sezon 8’den fazla dizisine final kararı vermek durumunda kalan kanalın, yeni sezonda işini sıkı tuttuğu yaptığı hazırlıklardan da anlaşılıyor!

Bir süredir dizi şanssızlığı yaşayan Fox TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktıkça heyecan da büyüyor! 1990-2000 yılları arasında tam 10 yıl, 10 sezon yayınlanan ve dünyanın pek çok ülkesinde izlenen Beverly Hills isimli gençlik dizisinin uyarlaması, Fox TV’de yayınlanacak.

Eylül sezonunda iddialı yapımları ekrana getirme hazırlığında olan Fox TV’de yayınlanacak olan bu diziyle ilgili heyecan giderek artıyor! Zira diziyle ilgili anılan isimler, son dönemin çok beğenilen, hepsi birbirinden başarılı genç isimleri…

ABD’nin dünya dizi tarihine geçen gençlik yapımı Beverly Hills’in yerli versiyonunun çekileceği bir süredir gündemde. Diziyle ilgili teklif giden genç oyuncular ise birer birer ortaya çıkmaya başladı. Bu durum da projeye olan ilgiyi arttırmakta.

Fox TV'nin yeni sezonunda öyle bir dizi geliyor ki hepsi birbirinden ünlü genç oyuncuları buluşturacak! 10

İsmi bir süre Disney Plus’ın Ru dizisiyle anılan Mert Yazıcıoğlu’na, Ay Yapım imzalı Beverly Hills’in yerli uyarlamasından teklif gittiği öğrenildi. Oyuncunu projeyi kabul ettiği konuşulurken, diziyle ilgili anılan diğer isimler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

Fox TV'nin yeni sezonunda öyle bir dizi geliyor ki hepsi birbirinden ünlü genç oyuncuları buluşturacak! 11

Gençlerin birbirleriyle yaşadığı ilişkiler ve başlarına gelen trajik olayların anlatıldığı diziden teklif giden oyuncular arasında yine son yılların çok konuşulan isimlerinden Hafsanur Sancaktutan’ın da yer aldığı gündeme geldi. Sancaktutan, Son Yaz dizisi ile büyük bir çıkış yakalamış ve sonrasında Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol almıştı.

Fox TV'nin yeni sezonunda öyle bir dizi geliyor ki hepsi birbirinden ünlü genç oyuncuları buluşturacak! 12

Bir diğer isim ise Aslıhan Malbora. Üç Kuruş dizisiyle son olarak ekranlara gelen Malbora da Fox TV’nin yeni gençlik dizisiyle anılan isimlerden.

Fox TV'nin yeni sezonunda öyle bir dizi geliyor ki hepsi birbirinden ünlü genç oyuncuları buluşturacak! 13

Ayrıca Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle büyük beğeni toplayan Selahattin Paşalı ile Menajerimi Ara dizisiyle çok beğenilen genç kuşağın başarılı isimlerinden Ahsen Eroğlu’nun da ismi Fox TV’ni Beverly Hills uyarlaması ile anılmakta.

Fox TV'nin yeni sezonunda öyle bir dizi geliyor ki hepsi birbirinden ünlü genç oyuncuları buluşturacak! 14