Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri çok düşen Hayat Bugün dizisinde doping etkisi yaratacak yeni gelişme!

Reytingleri çok düşen Hayat Bugün dizisinde doping etkisi yaratacak yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin çarşamba akşamları yayınlamakta olduğu Hayat Bugün dizisi ne yazık ki beklenen yüksek izleyici sayısına ulaşamadı. İlk iki bölümün reytingleri iyi gelmiş olsa bile, dizinin sonraki bölümlerde düşüş yaşaması hikayeye yönelik ilginin azalmakta olduğunu gösteriyor.

Oysa ki, dizi pozitif bir hikayeye sahip ve doktorların insan hayatını kurtarma çabalarının öne çıkartılmasında toplumsal bir fayda bulunuyor. Ulaş Tuna Astepe’nin Barış Güvener karakteri ile başrolünde yer aldığı dizide; Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ile Hande Doğandemir gibi önemli oyuncular da başrolde bulunuyor.

‘New Amsterdam’ isimli sevilen Amerikan dizisinin uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün” en son dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Hisarönü Hastanesi’nde acil durum günü ilan edilen bölüm heyecan dolu anlara sahne oldu.

Suzan’dan kanserin henüz yayılmadığını duyan Barış, zorlu günün sonunda Gizem’in sürpriziyle büyük bir mutluluk yaşadı. Bir kız çocuğunun olacağını öğrenen Barış, adını Bilge koymaya karar verdi. Final sahnesinde duyulan Bilge’nin kalp atışları Barış’ın umudu olabilecek miydi? İşte bu sahneler ile birlikte senaristler de bir bebeğin doğuma doğru adım adım ilerlemesinin heyecanını hikayeye dahil etti.

Hayat Bugün dizisinde izleyicilerin duygularını artıracak ve diziye ilgilerini yükseltecek olaylara ihtiyaç var. Bu da Bilge bebeğin hikaye içindeki önemini bir kat daha artırıyor. Ancak reyting sonuçlarının beklentilerin altında gelmesi moralleri bozuyor.

‘Hayat Bugün’ heyecan dolu bölümüyle sosyal medyada gündem olmayı da başardı ve dizi #HayatBugün etiketiyle Twitter Türkiye’de 2 saat 30 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Bu durum sosyal medya desteğinin de olduğunu gösteriyor ama Hayat Bugün dizisinin devamı için reytinglerin yükselmesinin şart olduğunu da söylemek gerekiyor.