Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral için yeni dizisi Ateş Kuşları’nın duygusal bir anlamı var!

Hande Soral için yeni dizisi Ateş Kuşları’nın duygusal bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan yeni dizinin ismi Ateş Kuşları. Kuruluş Osman ve Destan gibi dizileri ortaya çıkartan Bozdağ Film tarafından uzun süredir hazırlanan bir proje. Yeni dizinin başrollerinde 3 önemli oyuncu bulunuyor. İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik.

Hande Soral, 2021 yılında kadrosunda yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra yeniden televizyon ekranına Ateş Kuşları dizisiyle dönüş yapmış olacak. Oyuncu, anne olmasının ardından yeniden setlere fazla ara vermeden dönüyor ve dizinin hikayesi de oyuncunun son dönemdeki duygusallığı ile örtüşüyor.

Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile evli olan Hande Soral, geçtiğimiz Mayıs ayında Ali isimli oğlunu dünyaya getirdi. Çiftin mutluluğu ve heyecanı o günden bu yana sürüyor. Hande Soral da annelik bilinci ve sorumluluğu ile oğlu Ali’nin sağlıklı büyümesi için en iyi ortamı sette çalışmalarda bulunduğu süreçte de yürütecektir. Çoğu oyuncunun çocuklarını da sete götürdüklerini ve çekimler ile çocuklarının büyümesi aynı süreçte sürdürdüklerine şahit olmuştuk.

Hande Soral için yeni dizisi Ateş Kuşları'nın duygusal bir anlamı var! 22

Hande Soral için de Ateş Kuşları dizisi böyle bir süreci beraberinde getirecek gibi gözüküyor. Oyuncunun duygusallığını artıracak en önemli nokta ise dizinin hikayesinde gizli. Dizinin hikayesi 6 ile 13 yaşları arasındaki 5 sokak çocuğunun hikayesi olacak. Kadere karşı koyarak kendilerine iyi bir hayat sağlamak için çalışan bu çocuklar, bir gün çöpte buldukları Ali isimli bir bebeği sahiplenecek.

İşte dizinin hikayesinde de Ali isimli bir bebek var ve Hande Soral için kendi oğlunun da aynı isimde olması da önemli bir tesadüf gibi gözüküyor.

Oyuncu adına, dizinin hikayesindeki Ali bebeğin bir çöp tenekesinde tesadüfen sokak çocukları tarafından bulunması ve sahiplenilmesi konusu bir hayli duygusal bir ortam oluşturacaktır.