Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşen Kırmızı Oda dizisine Gençliğim Eyvah’tan takviye geldi!

Reytingleri düşen Kırmızı Oda dizisine Gençliğim Eyvah’tan takviye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinin son bölümünün reytingleri herkesi şaşırtmıştı. Dizi tüm kategorilerde ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin izleyici kaybının 4’te 1’e yakın olması da şaşırtıcı bir gelişmeydi…

Sezon başından beri çok iyi sonuçlar elde eden Kırmızı Oda dizisinde bu düşüşün altında Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakterinin hikayesinin bitmesinin yattığı değerlendirmeleri yapılıyor… Dizinin yeni bölümlerinde ise 2 yeni ünlü isim yer alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre diziye Beyti Engin ile Burcu Kara katıldı. İki ünlü ismin hangi karakterleri canlandıracağı ve diziye etkilerinin nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Reytingleri düşen Kırmızı Oda dizisine Gençliğim Eyvah'tan takviye geldi! 8

atv ekranında geçtiğimiz haftalarda 17.bölümü ile final yapan Gençliğim Evyah dizisinin Muhtar Metin’i Beyti Engin, bu sefer Kırmızı Oda dizisinde izleyicileri şaşırtacak.

Burcu Kara ise uzun süredir dizilerde yer almıyordu.2018 yılında Keşke Hiç Büyümeseydik isimli yapımın kısa sürmesinin ardından oyuncu, dinlenmeyi tercih etmişti.

Reytingleri düşen Kırmızı Oda dizisine Gençliğim Eyvah'tan takviye geldi! 9

Burcu Kara ve Beytin Engin’in yer aldığı yeni bölümde Celil Nalçakan da Garip karakteri ile ekranda olmaya devam edecek. İşte 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak 9. bölümden ilk görüntüler: