Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri iyi gelen Aldatmak dizisi 45. yeni bölümde Güzide kaybettiği evladının peşine düştü!

Reytingleri iyi gelen Aldatmak dizisi 45. yeni bölümde Güzide kaybettiği evladının peşine düştü!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ilgiyle izlenen dizisi ‘Aldatmak’ perşembe akşamı kırk beşinci bölümüyle ekrana geliyor.

Tarık’ı parmaklıklar ardına gönderecek delilin peşine ayrı ayrı düşen Güzide ve Tarık, bu delili bir başkasının ele geçirdiğinden habersizdir. Güzide’nin posta kutusunun içindekilere ulaşma ihtimaline karşı yeni bir plan devreye sokan Tarık, Güzide’yi büyük bir tehlikeye atar.

Videoda gördüğü Oylum’un aslında kim olduğunu anlayan Celal, Kahraman ısrar etse de bu sırrı saklamakta oldukça zorlanacaktır.

Kahraman ise Oylum’a karşı ördüğü duvarları, Can’ı tehdit eden bir durum sonucunda yıkmak zorunda kalır. Güzide, Eşmeli’de kaybettiği evladı olabilecek başka birini tespit eder. Bu kişiye ulaşmak için uzun bir yol gitmesi gerekse de, yolculuğunda yalnız olmayacaktır.

İyi reytingler ile ikinci sezona devam eden ‘Aldatmak’ sürprizlerle dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de atv’de yine sadık izleyici kitlesini etkileyecek gibi gözüküyor.