Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleriyle göz kamaştıran Gönül Dağı, Sefer ve Zahide için karar zamanı

Reytingleriyle göz kamaştıran Gönül Dağı, Sefer ve Zahide için karar zamanı

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın 70. Bölümü 1 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek. Dizinin yeni bölümünden konu başlıkları şöyle: Amcaoğulları, Veysel’in Suçsuzluğunu İspat Peşinde… Rıfat’ın Şahitliği Kabul Edilecek mi? Ciritçi Abdullah’ı Kurtaran Kim? Sefer ve Zahide İçin Karar Zamanı…

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Gönül Dağı’nın 70. Bölümünün özeti ise şöyle: “Veysel’in tutuklanması bütün kasabayı şok etmiştir. Başta Taner ve Ramazan olmak üzere herkes Veysel’in suçsuz olduğunu ispat etmek için mücadele etmeye başlar. Cinayet gecesi dışarda olan Veysel’i gören bir şahit aranmaktadır. Bu arayışta umutların tükendiği yerde ortaya Rıfat çıkar ve o gece Veysel’in yanında olduğunu söyler. Rıfat’ın özel durumundan ötürü şahitliği kabul edilecek midir?

Bozkırda rahatsızlanan Ciritçi Abdullah’a yardım edip onu iyileştirecek olan gizemli adam kimdir?

Çiftlikte işleri yoluna koyan Sefer ve Zahide için karar zamanıdır. Kendilerine yardım edip iş veren Kasım, gerçek kimliğini açıkladığında Sefer ve Zahide’nin tepkisi ne olacaktır?..”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda yer alan diğer oyuncular ise şu isimlerden oluşuyor:

“Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer, Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin.”

Gönül Dağı’nın 70. Bölümü, 1 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.