Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisi 27. yeni bölümde Fırat’ın amansız takibi!

Mahkum dizisi 27. yeni bölümde Fırat’ın amansız takibi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında perşembe akşamları ikinci sezonu ile yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayan Mahkum dizisi, heyecanlı hikayesine rağmen reytinglerde istenilen performansı bir türlü ortaya koyamaması ile dikkatleri çekti.

Yeni oyuncuları ile ve yeni hikayesi ile büyük değişimden geçen dizinin 27. yeni bölümü 29 Eylül Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Herkesin beklediğinin aksine bir eylem gerçekleştiren Barış, Büge’nin çocukların tedavisi için harcayacağı tüm mücevherleri kucağına bırakır. Elindeki bombayla öylece kalan Büge büyük kararsızlık içindedir.

Bu çalıntı mücevherleri kullansa suçlu duruma düşüp Fırat’a ihanet edecek, kullanmasa çocukların hayatı tehlikeye girecektir. Tüm bunlar olurken Barış’ın planı ise bambaşkadır. Bu eylem aslında Büge için bir güven testidir. Büge, Barış’ın yolundan gidip aşağı inmeyi hak edecek midir?

Tüm şüphelerini netlemeye başlayan Fırat, Barış’ın en büyük destekçisi olarak gördüğü Dadaloğlu’nu gözaltına alır. Tüm derdi Barış ve mahkum ordusunun nerede saklandığını bulmaktır.

Bir yandan Dadaloğlu’nu sorgularken bir yandan da dışarıda kalan Fukara’nın peşine düşer. Fırat, Barış’ın ve mahkumların saklandığı yeri bulup deşifre edebilecek midir?