Ana sayfa Dizi Haberleri Reyyan, Yaren’e kazık attı! İlay Erkök, Hercai hayranlarını çıldırtacak!

Reyyan, Yaren’e kazık attı! İlay Erkök, Hercai hayranlarını çıldırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin en dişli karakterlerinden Yaren’e hayat veren İlay Erkök, atv’de yayınlanan Dizi TV programının sorularını yanıtladı.

Yaren karakteri hem bencil hem içten pazarlıklı hem de çok hırslı. Hercai dizisinde izleyicilerin en çok tepki gösterdiği karakterlerden birisi konumunda.

Yaren, Reyyan ile Miran aşkını bir türlü içine sindiremiyor.

ÖZEL ÇALIŞTIM

Rolü canlandırırken Yaren’i simgelemesi bakımından özel çalışma yaptığını belirten İlay Erkök, “Yaren simgesi ve sembolü olsun diye de bazı jest ve mimikler edinmeye çalıştım. Gülerken ki halim veya sevmediğim bir insana bakışım ister istemez jestlerimden anlaşılıyor” diye konuştu.

Yaren’in bir anının bir anına tutmamasının kendisine alan açtığına değinen Erkök, karakterin herkes üzülürken sevinen bir yapısı bulunduğunu ve bunu canlandırırken de kendisine yabancılaştığını ifade etti.

“KENDİME YABANCILAŞTIM”

İlay Erkök, “Karakterlerin dinamikliğini çok severim. Yaren stabil değil. Bir anı bir anına tutmuyor ve bu benim için çok önemli bir şey. Tüm güzel giden, mutlu giden her şeyin aksını değiştiriyor Yaren. Herkes çok mutlu iken bir anda öyle bir haber bırakıyor ki ortaya bomba oluyor bildiğiniz ve tüm aile karışıyor. Herkes üzülürken, Yaren’in seviniyor olması biraz delice bir şey ama ben seviyorum. Bazen kendimden de yabancılaşıyorum.Herkes üzülüyor şu an bir şeye ve Yaren gülüyor sonuçta. Bunların hepsi bana daha haz vermeye başladı açıkçası karakterimi canlandırırken” şeklinde konuştu.

YAREN’E HAK VERDİ! REYYAN KAZIK ATTI!

Yaren’i zaman zaman anladığını ifade eden İlay Erkök, kendi hayatında böyle bir şey yaşasa tepkisinin sert olacağına değindi.

İlay Erkök, şu ifadeleri kullandı: “Ben direkt şuradan haklı buluyorum kendimi, benim kuzenim aşık olduğum çocuğu biliyor. Sen bunu bilip, onunla aşk yaşayamazsın. Açıkçası ben bunu kendi hayatımda da düşündüğümde, benim yakın bir arkadaşım aynı şeyi yapsa tabii ki bu kadar kötülükler yapmam ama kendi tarafımdan kırılır ve uzaklaşırım o insandan.Kazık attığını düşünüyorum açıkçası.”

Röportajı videoda bulabilirsiniz: