Ana sayfa Sosyal Medya Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik aşk iddiasının gerçek yüzü ortaya çıktı!

Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik aşk iddiasının gerçek yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazin gündeminde Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik arasında bir aşk yaşandığına yönelik iddiaları kısa sürede yayıldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen, ikilinin birlikte göründüğü görüntülerden sonra aralarında aşk olduğuna yönelik sosyal medya ve çeşitli haber sitelerinde aşk haberleri yayınlandı.

Çukur dizisinde Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz ay Hazal Subaşı ile olan aşkına nokta koymuştu. İkili, Çukur setinde aşklarını yaşamaya başlamış ve uzun süre de göz önünde yer almıştı. Ancak bu aşk geçtiğimiz ay bitti.

Rıza Kocaoğlu’nun Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik ile görüntülenmesinin ardından ikilinin ne açıklama yapacağı merak ediliyordu.

Yüsra Geyik ise bu aşk iddiasının doğru olmadığını belirten bir açıklamada bulundu.

Geyik, “Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor… Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim. Sağlıklı, huzurlu hafta sonlarınız olsun” diyerek iddiaları yalanladı

Rıza Kocaoğlu ile Yüsra Geyik aşk iddiasının gerçek yüzü ortaya çıktı! 7