Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya, Kuruluş Osman’da bir çığlık attı, tüyler diken diken oldu!

Seray Kaya, Kuruluş Osman’da bir çığlık attı, tüyler diken diken oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Şirin karakteri ile ünlenen Seray Kaya, o kadar başarılı bir performans sergiledi ki, kısa sürede milyonlarca izleyici tarafından tanındı. Şirin karakteri ile kariyerinin en büyük çıkışını yapan oyuncu, sonrasında ise bir dönem dizisinde rol alma ayrıcalığına erişti.

atv ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Lena karakterini canlandırmakta olan Seray Kaya, güçlü hikayenin önemli isimlerinden birisi konumunda… Seray Kaya’nın yeni rolüne kısa sürede alışan hayranlar, performansından da son derece memnun.

Ünlü oyuncunun Kuruluş Osman dizisinin 56. bölümüne yansıyan çığlığı ise büyük dikkat çekti. Dizi hayranları fragmandan yansıyan görüntü ile irkildiklerini belirten birçok yorum bıraktı.

Seray Kaya’nın çığlığı dizide bir ayrılığa işaret edecek gibi duruyor… “Lena hatun ne bahtsızmış, oğlunun acısını yaşadı şimdi de beyinin acısını çekecek, bu kadar yükü kaldırabilecek mi?” diye soran izleyiciler, Kuruluş Osman’da bir ayrılık olabileceği hissiyatını fragmandaki görüntülerle aldı.

Kanbolat Görkem Aslan’ın canlandırdığı Savcı Bey’in öleceğine yönelik bir işaret olarak algılanan fragman, kafaları da karıştırdı. Dizi hayranları ayrılığı istemiyor. Savcı bey karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Birçok izleyici ise daha şimdiden Lena hatunun çığlık sahnesini merak ediyor. Detayları 28 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 56. bölümden 2.fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.