Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rıza Kocaoğlu, Zeytin Ağacı’dan sonra öyle farklı bir rolle geliyor ki, herkes şaşıracak!

Rıza Kocaoğlu, Zeytin Ağacı’dan sonra öyle farklı bir rolle geliyor ki, herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Kolçak Köstendil’in hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrol oyuncusu olarak yer aldığı Tamirhane isimli sinema filminin vizyona girmesine az kaldı. 11 Kasım’da sinemalarda izleyicilerle buluşacak olan film farklı bir komedi tarzıyla dikkatleri çekecek gibi gözüküyor.

Rıza Kocaoğlu ve Nejat İşler gibi iki önemli ismin de başrolünde yer aldığı filmin senaryosunu Bülent Şakrak yazdı. Hikaye iki kader ortağı Yılmaz ve Müjdat karakterlerinin üzerinden ilerleyecek. Yetiştirme yurdunda büyüyen iki arkadaşa bir tamirhane miras kalır ve olaylar da burada başladı. Rıza Kocaoğlu’nun filmde bir oto tamircisi olarak izleyeceksiniz. Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisindeki Fikret karakteri ile bir kez daha gönüllere seslenen ve izleyenlere çok güzel duygular yaşatan Rıza Kocaoğlu, şimdi ise tahmin edilmesi zor bir karakter ile hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

Çok farklı bir komedi tarzının yansıtılacağı filmde en çok da Rıza Kocaoğlu’nun karakterinin konuşulması bekleniyor. Oyuncu yaptığı açıklamada karakter konusunda şunları söyledi:

“Karakterden ziyade, filmin tarzından sebeple alışılmışın dışında. Komedisi gerçekten çok yüksek bir film oldu. Biz iki araba boyacısını oynuyoruz, Nejat (İşler) abi ile. Kendinden ölçer ya insan, ben buna gülerim dediğimiz bir şey yaptık. Tek derdimiz yeniden sinema alışkanlığının gelmesi. Eğlenecekleri bir şey oldu. Biz eğlendik.”

Erkan Kolçak Köstendil de gerçek bir hikayeden esinlenildiğini ama bir noktadan sonra da kurgu olan bir senaryoyu film yaptıklarını anlattı.

Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can’ın da kadrosunda yer aldığı Tamirhane filmi 11 Kasım’dan itibaren sinemalarda izlenebilecek.

İşte Tamirhane filminin hikayesi: Yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi Yılmaz ve Müjdat’a yine kendileri gibi büyüyen manevi babaları Nuri ve İsmet’den boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Bir huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın ihtiyarın cesedini tiner kazanına koymalarını gerektiren bir noktaya gelir. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler. İki sokak ötesi çok ilginç bir yere çıkmıştır.