Ana sayfa Dizi Haberleri Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin, başarılarının meyvesini toplamaya devam ediyor!

Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin, başarılarının meyvesini toplamaya devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde yaptığı büyük çıkışın ardından Destan dizisiyle başarısını perçinleyen Ebru Şahin emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor. Başarılı oyuncu bir ödüle daha layık görüldü.

Başarılı oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisiyle adını sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya duyurdu. Şahin, Hercai dizisiyle elde ettiği başarıyı Destan’la devam ettiriyor. Performansıyla herkesten övgü alan Şahin, emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor.

Kariyerinin en başarılı günlerini yaşayan Ebru Şahin bir ödüle daha layık görüldü. Başarılı oyuncu Türkiye Kadın Zirvesi Ödülleri’nde “Yılın Kadın Televizyon Oyuncusu” ödülünü aldı. Hayranları, Ebru Şahin’in bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini belirtirken güzel oyuncunun daha da iyi yerlere geleceğini söyledi.

Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin, başarılarının meyvesini toplamaya devam ediyor! 7

ATV ekranında yayınlanan Destan isimli dizide kadın kahraman Akkız’ı canlandıran oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde gündem olmaya devam ediyor. Dizinin Türkiye’nin yanı sıra aynı zaman dilimi içinde birçok ülkede yayınlanmakta olması büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

Ebru Şahin, canlandırması son derece zor olan savaşçı Akkız karakterinin altından o kadar başarıyla kalktı ki performansıyla herkesi şaşkınlığa uğrattı. Disiplini ve işine olan sevgisi sayesinde Ebru Şahin, Destan’la büyük bir başarıya ulaştı.

Mütevaziliğiyle de kalpleri kazanan Ebru Şahin, sadece kariyerinde değil özel hayatında da güzel günler yaşıyor. NBA’de basketbol oynayan erkek arkadaşı Cedi Osman’la evlilik hazırlığında olan güzel oyuncu örnek ilişkisiyle de dikkatleri çekiyor.