Ana sayfa Dizi Haberleri Romantik komedileri unutun, Burcu Özberk’in yeni rolü hayranlarını derinden sarsacak!

Romantik komedileri unutun, Burcu Özberk’in yeni rolü hayranlarını derinden sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk, yapımcılar tarafından romantik komedi projeleri olunca ilk akla gelen kadın oyuncu olarak öne çıkıyor. Afili Aşk ve Aşk Mantık İntikam isimli dizilerde çok başarılı sonuçlar elde eden oyuncu, ayrıca Bayram Şekeri isimli 5 versiyon çekilen film serisinde de çok başarılı oldu.

Şimdilerde bir dram dizisi olarak öne çıkan Kraliçe isimli Kanal D projesinde yer almaya hazırlanan oyuncu, yakında partneri Gökhan Alkan ile birlikte sete çıkarak çalışmalara başlayacak. Gonca Vuslateri ve Özgün Karaman’ın da kadrosunda yer aldığı Kraliçe dizisinde oyuncuyu bambaşka bir karakterde izleyeceksiniz.

Oyuncu hikayesinden çok etkilendiği dizide güçlü bir kadın karakterini canlandıracak. Ailesini düzenleyen, özveri sergileyen ve güvenilir bir kadın olarak yeni dizinin Burcu Özberk’e çok şeyler katacağı da ortada.

Romantik komedi yapımlarının ardından bu sefer oyuncu, büyük bir olay ile bütün inancı yıkılan ve babasına olan sorumluluğu sonrasında da kendini ve hayatını yeniden inşa eden bir kadın karakterinde herkesi şaşırtacak gibi gözüküyor.

Queen Sugar isimli Amerikan dizisinden uyarlanan Kraliçe dizisinin hikayesinin nasıl olacağı tam olarak açıklanmamış olsa da, orijinal hikayede farklı hayatlar yaşayan 3 kardeşin babalarının ölümü sonrasında yeniden bir araya gelmeleri anlatılıyor.

Aile işi olan şeker kamışı tarlasının ekilmesi işi ile birlikte bu üç kardeş büyük bir mücadelenin ve yeni bir hayatın içine atılacak.

Kraliçe dizisinin de orijinal hikayeye benzer bir senaryo ile izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Burcu Özberk bu yeni hikayede ailesini toparlayan ve onlara güç veren bir kadın karakteri olarak, kadın gücünü temsil edecek.