Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel, kendisini özleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı!

Cemre Baysel, kendisini özleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşak oyuncular arasında son dönemde dikkat çeken bir isim Cemre Baysel. Başarılı perfonmansı ile ilk olarak Ramo’da büyük dikkat çekmişti. Bu dizideki Fatoş rolüyle çok beğenilen oyuncu, daha sonra romantik komedi yapımlarıyla öne çıktı.

1999 İzmir doğumlu olan Cemre Baysel, ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yeşil Deniz dizisinde rol almıştı. Ekrana daha sonra 2017’de Aşk Laftan Anlamaz ve İsimsizler dizileri ile geldi. Aynı yıl Payitaht Abdülhamit dizisinde de oynadı. 2018 yılında Elimi Bırakma’da rol aldı. 2020’de ise Ramo’da oynadı. Bu diziden sonra yapımcıların daha çok dikkatini çekmeyi de başardı.

Cemre Baysel, kendisini özleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı! 8

Ardından 12 bölüm süren Sol Yanım dizisinde başrol geldi. Daha sonra yayınlanan Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisinde Aytaç Şaşmaz ile partner oldu ve Ada rolüyle çok beğenildi, çok konuşuldu. Son olarak 2022 yılında 14 bölüm süren Senden Daha Güzel isimli yazlık bir dizi olan ve yine romantik komedi türündeki dizide rol aldı.

Başarılı performansı ile beğenilen ve hayran kitlesini de giderek büyüten Cemre Baysel, bazı markaların reklamlarında rol alırken aynı zamanda çeşitli moda dergileri için objektif karşısına geçiyor.

Şu sıralar ekranda yok ve hayranları merakla yeni projesini bekliyor. Oyuncu, her ne kadar bir dizide rol almıyor olsa da sosyal medyadan zaman zaman yaptığı paylaşımlarla hayranlarını sevindiriyor.

Cemre Baysel, kendisini özleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı! 9

Son sürprizi ise Retouch Mag dergisinin Şubat sayısı ile oldu! Baysel, aynı zamanda bir röportaj da verdiği derginin kapak kızı oldu. Oyuncunun siyah mini elbisesi,, uzum paltosu ile kırmızı bir araçla verdiği pozuna hayranları bayıldı! Cemre Baysel, sosyal medya hesabından “Harika bir çekim yaptık. Herkese teşekkürler” notuyla dergi pozunu yayınladı.