Ana sayfa Dizi Haberleri RTÜK’ün kovaladığı evlendirme programları ekrana geri döndü

RTÜK’ün kovaladığı evlendirme programları ekrana geri döndü

tarafından ker_def

RTÜK'ün kovaladığı evlendirme programları ekrana geri döndü 7

Geleceğin yeni gözdesi hayırlı olsun.

Artık elini sıcak sudan, soğuk suya sokmak istemeyen kadınlarla, fıkır fıkır bir kadının ilgisiyle yaşamak isteyen erkeklerin düello zamanı.

Talepler ortada, eleman meydanda, iş bir araya gelip kaynaşmakta. Eksik olunmasın bunu da şen şakrak bir güzelle hallediveriyorlar!

Medya dünyası içinde tutan, ses getiren, reytingleri alt üst eden, hayatı durduran, insanları kendine bağlayan program yapmak her geçen gün daha zorlaşmakta. Kanal ve yayın sayısı arttıkça, emeğin hakkını vermek gibi bir endişeden ziyade, bomba gibi olmak çok önemli. Eeee, insanların derdi para ve ilişki olunca, tüm yayın politikalarının bunlar üzerinde ilerlemesi kaçınılmaz.

Ülke insanın durumu vahim. Avantadan para kazanma koşuşturması içinde o yarışma senin, bu yarışma benim derken; izdivaç yapma isteği depreşiverdi damarlarında. Tabii para hazır, her şey tamam, bir tek eş eksik. Şöyle boyu boyuna, huyu huyuna, güzel, anlayışlı, dürüst…vs, yaşadığı ortamda bir türlü ruh eşini bulamayan insanlar haykırıyor ekranlardan ”beni everin” diye.