Ana sayfa Dizi Fragmanları Ruhi Sarı geldi, TRT1’in dizisine heyecan değil, eleşti getirdi!

Ruhi Sarı geldi, TRT1’in dizisine heyecan değil, eleşti getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyoGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin 12.bölümünde bir anda ortaya çıkan Fikret karakterini Ruhi Sarı canlandırıyor. Başarılı oyuncu, yine güçlü bir hikaye etkili bir karakter ile giriş yaptı. Ecem Özkaya’nın canlandırdığı Zahide karakterinin eski eşi Fikret olarak hikayeye tam da orta noktasından dalan Ruhi Sarı, geldi ama pek de hoş gelmedi…

Dizinin hayranlarının heyecanla bekledikleri Sefer ile Zahide’nin ellerinin birleşeceği kız isteme sahnesinde bir anda ortaya çıkan ve eski eşi Zahide’den bir şans daha isteyen Fikret, aslında Ferdi Sancar’ın müthiş bir performans ile canlandırdığı Sefer’in gönlüne de bıçak sapladı. Zahide ve Sefer aşkının ortasına giren Fikret, izleyicilerden de büyük tepki aldı. Birçok dizi hayranı senaristlere klişe dizilere benzemeye başladığı noktasında eleştiriler getirdi.

Ruhi Sarı geldi, TRT1'in dizisine heyecan değil, eleşti getirdi! 7

Ruhi Sarı ve Ferdi Sancar ikilisi anlaşılan ilerleyen bölümlerde birçok farklı sahnede rol gereği karşı karşıya gelecek. 23 Ocak Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin 13. bölümü yayınlanacak ve ilk fragman da paylaşıldı. Sefer ve Fikret’in karşı karşıya geleceği anlar heyecanla bekleniyor.

Zahide, Sefer’den vazgeçmemesini istiyor. Onun ise aklı karışık ama bir sevda masalı böyle kolay bitmez…

Hem Zahide – Sefer aşkında sorunlar var hem de Dilek ile Taner… Ancak Dilek’in Taner’den kendisine güvenmesini istemesi iyiye işaret… Gönül Dağı dizisinde izleyiciler her ne kadar senaristlere Fikret karakteri üzerinden söylense de hikayenin gidişatı gayet iyi. Tabii ki Türk dizi klişelerine fazla bulaşmadan ilerlense daha da iyi olacak. Ramazan karakterinin sahneleri de yine eğlenceli olacak.

İşte 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 13.bölüm fragmanı: