Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde ‘yok artık bu kadar olmaz’ demeyin, artık herkes kötü!

Baraj dizisinde ‘yok artık bu kadar olmaz’ demeyin, artık herkes kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranlarında her yeni bölümü daha da heyecan dalgası oluşturan Baraj dizisi, ikinci sezonunda başarılı bir performans ile yoluna devam ediyor. Önceki hafta rakip dizilerin olmamasından faydalanarak total grubunda birinci olan, 9’a kadar reyting alan dizi müthiş bir geri dönüşe imza atmasıyla da dikkat çekti.

Sezon başında düşük reytinglerle başlayıp yavaş yavaş artan ve sonunda da 9’u gören, potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu sergileyen bir Baraj dizisi var…Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü heyecan fırtınası şeklinde geçmeye başlıyor. Dizide dikkat çeken bir durum ise artık masum kimsenin kalmaması.

Ne birçok kişinin ihanetine uğrayan Nazım artık masum, ne de kandırılarak ve aldatılarak hayat sınavı veren Nehir masum… Artık izleyicinin gözünde dizide kim kimden daha kötü durumu oluştu. Nazım intikam alırken Nehir’in kalbini fena halde kırdı. Hakan öldü ve Nehir intikam almak için Tarık’ı yanına çekti. Nehir ve Tarık, artık Nazım’dan intikam almanın peşinde.

Baraj dizisinde 'yok artık bu kadar olmaz' demeyin, artık herkes kötü! 7

Nehir’in intikam planlarından en çok da Bahar nasibini alacak gibi duruyor… Bir diğer cephede ise Bahar, Nazım’a hesap soruyor. Nehir’in küpesinin yatak odasında ne işinin olduğunu sorguluyor. Nazım, intikam ateşi ile yanıp tutuşurken, etrafındaki her şeyi de alev alev yakıyor.

Hakan’ın ölümünden sonra lüks evin yeni sahibi Nehir ve bu durum Bahar ve annesine büyük şok olacak. Dizinin iyice heyecanlanmaya başladığını düşünen izleyiciler, yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini dile getiriyor.

19 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 23. bölüm fragmanı da büyük ilgi gördü. Videodan izleyebilirsiniz.