Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’ndan eski sevgilisi İlker Kaleli ile dikkat çeken mesaj!

Burçin Terzioğlu’ndan eski sevgilisi İlker Kaleli ile dikkat çeken mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hükümsüz isimli Exxen dizisinde yer alan Burçin Terzioğlu, bir güzellik merkezinden çıkarken kameralara yakalandı. Her şeyin iyi gittiğini belirten oyuncu, uzun süredir evde oturduğunu hatırlattı. Oyuncu, “Şükür iyiyiz, sağlığımız sıhhatimiz yerinde, önemli olan o” diye konuştu.

Hayranları Burçin Terzioğlu’ndan yeni bir televizyon dizisi bekliyor. Ancak oyuncunun şimdilik bir projesi yok. Terzioğlu, “İmza attığım bir şey yok. Netleşen bir şey yok. Olduğu zaman, benden önce haberiniz oluyor” diye konuştu.

Televizyon ya da dijital dizi ayırımı yapmayan oyuncu, hangisi olursa olsun rol alabileceğini ifade etti. Kastamonu’da bir ev baktığı ile ilgili iddiaları da yanıtlayan Terzioğlu, “Ben de onu haberlerde gördüm. Öyle bir şey yok. Öyle bir haber var da, gerçek değil” diyerek doğru olmadığını vurguladı.

Poyraz Karayel dizisinin müziklerini yapan Alpay Göltekin’i 1. ölüm yıldönümünde İlker Kaleli bir paylaşım ile anmıştı. Burçin Terzioğlu da bu paylaşımı beğenmişti. Muhabirler aralarında bir sorun olup olmadığını sordu.

Burçin Terzioğlu, “Niye düşmanlık olsun ki. Olur mu öyle şey. Kafası çalışan koca koca insanlarınz. Kimse ile ben düşman olmamışım hayatımda. Pek de konuşacak bir şey yok, bunun için” ifadesini kullandı.