Ana sayfa Dizi Haberleri Saç baş yolunacak, Yasak Elma dizisinde değişim çok sert olacak!

Saç baş yolunacak, Yasak Elma dizisinde değişim çok sert olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde yeni dönem başlıyor, olaylara inanamayacaksınız! Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma’da 85. bölümde yaşanan ayrılıkların ardından yeni bir dönemin başladığı görülmüştü. Yeni karakterler ve yeni ünlü isimler ile birlikte dizi farklılaşmaya başlamıştı. Ancak 92. bölümden itibaren bu yeni dönem bambaşka bir noktaya doğru ilerleyecek.

Yasak Elma dizisinin 4. sezon öncesinde yayınlanan fragmanlarda Yıldız, Ender ve Şahika’nın hapse düştüğü gösterilmişti. İşte bu isimlerin nasıl bu noktaya geldikleri de 92. bölümden itibaren ortaya çıkacak. Halit Argun karakterinin ölümünde parmağı olan 3 kadın, bir anda kendilerini hapiste bulacak.

Yasak Elma dizisinin 91.bölümüne yansıyan Yıldız ve Çağatay’ın sürpriz evlilik kararından sonra böyle sert bir bölümü kimse beklemiyordu. Ancak 92. bölüm fragmanı yayınlandı ve 3 kadın karakterini bir bir hapse düştükleri görüldü. Şahika, Yıldız ve Ender’i satan kişi oldu. Ancak sonunda o da hapsi boyladı.

Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay, Yıldız’ın böyle bir şeyi nasıl yaptığına inanamadığını söylerken, bir hayli şaşkın anlar izleyeceksiniz. Şahika’nın koğuşa gelmesinin ardından Yıldız ve Ender tarafından saçının başının yolunması durumu ise izleyicilerin yağlarını eritecektir.

Sosyal medyada yorum yapan dizi hayranları, “Ellerin dert görmesin. Ender’in tutup, Yıldız’ın Şahika’yı yolması izleyicilerin yağlarını eritti resmen” diye yorum yapıyor…

Yasak Elma dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz. Koğuşta neler yaşanacak, hikaye hangi noktaya gidecek, bu işten nasıl kurtulacaklar gibi pek çok konu başlığı var ki, 4. sezonun heyecanı da zaten burada.

Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade üçlüsünün bir anlamda kader ortaklığı yapacağı günlerde de ekrana çok farklı sahneler yansır ise şaşırmamak lazım. Berk Oktay’ın yeni dönemde daha fazla öne çıkması da bekleniyor. Çağatay karakterinin tam olarak nasıl birisi olduğunun sırrı da bu zorlu dönemde ortaya çıkacaktır.

Geçtiğimiz sezonlarda diziler Ocak ayının ilk haftalarında ara verirdi. Ancak Yasak Elma’nın fragmanı paylaşıldı ve 4 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümün yayınlanacağı da bu şekilde duyurulmuş oldu.

Yani bu sezon birçok dizi ara vermeyecek ve Yasak Elma da o diziler arasında bulunuyor. İşte 4 Ocak Pazartesi yayınlanacak Yasak Elma 91. bölüm fragmanı: