Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk’tan sonra Altan Erkekli yeni bir diziyle dönüyor!

Afili Aşk’tan sonra Altan Erkekli yeni bir diziyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Mart ayında yayın hayatını noktalayan romantik komedi dizisi Afili Aşk gibi, birçok dizide rol alan, farklı karakterlere hayat vererek akıllara yazılan Altan Erkekli, uzun yıllardır mesleğin en etkili isimleri arasında bulunuyor.

1980’li yıllardan itibaren dizi projelerin aranılan isimleri arasına adını yazdıran Erkekli, Bir Demet Tiyatro’daki güçlü performansının yanı sıra, Bir İstanbul Masalı dizisindeki Cemal karakteri gibi akıllara yazılan birçok rolde yer aldı. Beyaz Gelincik dizisinde Halil, Yalan Dünya dizisindeki Şehmuz, Kara Ekmek’te Salim, Hangimiz Sevmedik’te Münir gibi birbirinden etkili performanslar ortaya koydu.

Diziden diziye geçiş yaptığı son yıllarda Mehmet Bir Cihan Fatihi, Bozkır, Vurgun, Dengi Dengine, Ya İstiklal Ya Ölüm ve son olarak da Afili Aşk isimli yapımlarda başrollerde bulundu. Altan Erkekli, pandemi döneminde ise maddi sıkıntılar yaşadığını açıklamasıyla dikkat çekmişti. Oyuncu, ev kredisi olduğunu ve çocuk okuttuğunu belirterek pandemi döneminde iş bulamamanın kendisini ekonomik olarak zor durumda bıraktığı açıklaması ile gündem olmuştu.

Afili Aşk'tan sonra Altan Erkekli yeni bir diziyle dönüyor! 7

Ünlü oyuncu, 2021 yılına damga vurması beklenen çok iddialı Yeşilçam dizisinin kadrosuna katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisini göre Yeşilçam dizisinin kadrosundaki bir çok ünlü isim ortaya çıktı ve bunlardan birisi de Altan Erkekli oldu.

Blu TV için hazırlıkları süren dizinin yönetmenliğini Çağan Irmak yaparken, senaryosu ise Levent Cantek’e ait… Dizide Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler gibi ünlü isimler de yer alıyor…

Peki dizide kim hangi karaktere hayat verecek? Okuma provalarına bugün başlanacak olan Yeşilçam dizisinde oyuncuların hayat verecekleri karakterlerin isimleri şöyle:

Çağatay Ulusoy(Semih),
Afra Saraçoğlu(Tülin),
Selin Şekerci (Mine),
Ayta Sözeri (Kuvvet)
Güngör Bayrak (Belkis)
Nilüfer Açıkalın (Adviye),
Bora Akkaş (Hakan),
Özgür Çevik (İzzet)
Yetkin Dikinciler (Reha)
Altan Erkekli