Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz bitiyor ama Kanal D yerine yeni bir dizi hazırlıyor!

Sadakatsiz bitiyor ama Kanal D yerine yeni bir dizi hazırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seversin’den sonra Kanal D’nin bir yeni dizisi daha ortaya çıktı! Kanal D ekranında son 2 sezondur diziler konusunda daha temkinli ve daha iddialı bir çıkış dikkat çekiyor… Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi ile başlayan süreçte, Camdaki Kız ile devam eden başarısı göz kamaştırıyor… 16 sezondur ekranda yer alan Arka Sokaklar dizisinin istikrarı da kanalı memnun ediyor…

2021-2022 sezonunda ise önce Yargı dizisiyle yaşanan büyük yükseliş ve ardından da Üç Kız Kardeş dizisinin çok başarılı sonuçlar alması ile birlikte Kanal D çok iyi bir dizi başarısı sergiledi. 25 Mayıs’ta Sadakatsiz dizisi final yaparak izleyicilerine veda edecek. Ancak Kanal D’nin yeni projeleri de bir bir ortaya çıkıyor. Sadakatsiz gibi başarılı bir projenin ardından Kanal D, azalan dizi sayısını dengelemek için yeni projeleri gündemine aldı. Seversin’den sonraki yeni dizinin adı “Hayallerim Babam ve Ben” olacak.

Sadakatsiz bitiyor ama Kanal D yerine yeni bir dizi hazırlıyor! 25

Yaz dönemi için hazırlanan Seversin isimli diziyle birlikte geçen sezon Baht Oyunu’nun elde ettiği başarıyı yakalamaya çalışacak olan Kanal D, yine iddialı projelerle gündeme gelecek. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı Seversin dizisinin çekimlerine başlandı ve Haziran ayında da dizinin izleyicilerle buluşması bekleniyor.

2022-2023 kış sezonu için de yoğun bir hazırlık içinde bulunan Kanal D’nin yeni bir dizisi daha ortaya çıktı. Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç ikilisini başrolde buluşturacak olan yeni dizinin adı “Hayallerim, Babam ve Ben” olarak belirlendi. Tabii ki birçok dizinin ilk ismi daha sonra değiştirilerek farklı bir isim ile yayınlanabiliyor.

Sadakatsiz bitiyor ama Kanal D yerine yeni bir dizi hazırlıyor! 26

Focus Film tarafından hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin Mayıs sonunda başlaması bekleniyor. Kanal D, Ağustos ayı içinde de diziyi kış sezonunun hemen öncesinde ekrana getirerek, Eylül’de başlayacak dizilerden önce avantaj sağlamayı da planlıyor.

Sırma Yanık’ın hikayesini yazdığı Hayallerim, Babam ve Ben isimli dizinin yönetmenliğini ise Cevdet Mercan yapacak.

Sosyal medya artık hayatımızın vazgeçilmezi oldu ve dizi senaryolarında da son yıllarda etkisi hissediliyor. Kanal D’nin yeni dizisinde de Ozan Dolunay’ı bir sosyal medya fenomeni olarak izleyeceksiniz.

Berrak Tüzünataç’ın da hikayede menajer olarak yer alacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.