Ana sayfa Sosyal Medya Entrikacı rollerin kraliçesi Bahar Şahin, yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyiciyi şaşırtmadı!

Entrikacı rollerin kraliçesi Bahar Şahin, yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyiciyi şaşırtmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Sosyal medyada izleyicilerden olumlu yorumlar alan dizinin başrol oyuncusu Bahar Şahin, yeni karakteriyle izleyiciyi yine şaşırtmadı. Yeni dizi izleyiciyi entrika dolu yeni bir hikayenin beklediğinin ilk işaretlerini verdi.

Fox TV’nin yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini konu alan Gülümse Kaderine isimli dizisi dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Yeni dizi, Zalim İstanbul’da canlandırdığı Ceren Karaçay rolüyle hafızalara kazınan Bahar Şahin’i yeniden ekrana döndürdüğü için büyük bir merakla bekleniyordu.

Entrikacı rollerin kraliçesi Bahar Şahin, yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyiciyi şaşırtmadı! 10

Dizinin dün akşam yayınlanan ilk bölümü sosyal medyada izleyicilerden olumlu yorum aldı. Özellikle de Bahar Şahin’in. Başarılı oyuncunun canlandırdığı son derece hırslı ve tuttuğun koparan bir karakter olan Eda, önümüzdeki bölümlerde yine büyük entrikalara yol açacak gibi görünüyor.

Twitter’da dizi yorumları yapan Deniz Tural yeni diziyi çok beğendiğini belirtti ve şöyle yazdı: “İlk bölümü gerçekten çok beğendim. Yetimhane dramatikliği umarım sürer. Muhteşem bir dünya kurulmuş. Scoringler, görüntüler, sahne geçişleri çok başarılı olmuş. Bu bölüm ağırlıklı olarak Sude Zülal Güler ve Bahar Şahin üzerine kurulu olsa da çok iyi sırtlamışlar.”

Entrikacı rollerin kraliçesi Bahar Şahin, yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyiciyi şaşırtmadı! 11

Deniz Tural diziyle ilgili bir başka paylaşımında da entrika dolu dizilerin başarılı oyuncuları Mine Tugay ve Ahu Sungur’un performanslarına dikkat çekerek “Mine Tugay ve Ahu Sungur çok iyi görünüyorlar. Ekrana çok yakışan ve entrika savaşını da oldukça iyi yürütebilecek iki iyi oyuncu kesinlikle. Sinyalleri de verilmeye başlandı bile.” diye yazdı.

Entrikacı rollerin kraliçesi Bahar Şahin, yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyiciyi şaşırtmadı! 12

Yine sosyal medyada dizi yorumları yapan Televizyonun Kalbi hesabı da Bahar Şahin’in yeni karakterinde Ceren Karaçay’dan izler taşıdığına dikkat çekti ve “BaharŞahin ‘e böyle tatlı sert roller yakışıyor. Bu karakteri de Ceren Karaçay hissi aldım ben…” diye yazdı.

Entrikacı rollerin kraliçesi Bahar Şahin, yeni dizisi Gülümse Kaderine’de izleyiciyi şaşırtmadı! 13

Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı ve Burcu Över’in de hikayesini yazdığı dizinin hikayesi şöyle: Eda ve Yaren Bursa’da yetiştirme yurdunda büyümüş, birbirlerini kardeş olarak kabul ederek kimsesizliklerini avutmaya çalışan iki genç kızdır. Yaren üniversite sınavına girip tıp fakültesini kazanarak doktor olmak istemektedir. Eda ise liseyi yarıda bırakmış, okuyarak bir yere varamayacağını düşünmektedir.

İkisi de on sekiz yaşını doldurdukları için artık kendi hayatlarını kurmak isterken, iki kızın kaderi gittikleri bir ev partisinden sonra trajik bir şekilde tamamen değişecektir… Yaren kendisinden saklanan geçmişinin sırlarına doğru bir yolculuğa çıkarken, Eda bu yolculukta bütün krizleri fırsata çevirmeye başlar…