Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz bombasını Melis Sezen patlattı! Savaş asıl şimdi başlıyor!

Sadakatsiz bombasını Melis Sezen patlattı! Savaş asıl şimdi başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonunda ilk sezondaki gibi reytingler alamıyor. Ancak dizinin kemikleşmiş bir izleyicisi var ve senaryoda heyecanı arttırmak için sürekli yenilikler yapılmaya çalışılıyor.

BBC’nin çok konuşulan Dr. Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz’de Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen, başarılı bir performans sergiliyorlar. Dizideki kadro beğeni toplarken, oyunculuklar da başarılı bulunuyor ve izleyiciden takdir görüyor.

Fakat dizinin giderek reytinglerinin düşmesi nedeniyle 3. sezonu görmesi de zorlaştı! 60. bölümde final yapacağı konuşulan dizi, geçtiğimiz hafta senaristin rahatsızlığı nedeniyle yeni bölümün yetişmemesiyle ekrana gelememişti.

Verilen arada Melis Sezen, komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nun oyununda ortaya çıktı. Sezen, Sakallıoğlu’nun gösterisine katıldığı akşam, magazincilerle de bir röportaj yaptı.

Yoğun çalıştıklarını ama fırsat buldukça da bu tür etkinliklere katıldığını söyleyen Melis Sezen, dizinin Derin’i olarak izleyiciyi heyecanlandıracak bazı açıklamalarda bulundu!

Sadakatsiz bombasını Melis Sezen patlattı! Savaş asıl şimdi başlıyor! 7

Sadakatsiz dizisinin hikayesinin değişimine dikkat çeken genç oyuncu, sette her şeyin iyi gittiğini sözlerine ekledi. Diziden önce Burak Sergen’in ardından Berkay Ateş’in ayrılmasıyla birlikte hikayede de bazı değişimler yaşanmaktaydı. Melis Sezen bu değişimleri hatırlatarak her şeyin yolunda gittiğini belirtti ve bir de tüyo verdi!

Sezen, hikayenin yenilenen şekliyle bambaşka heyecan dalgası yaratacağının da sinyalini çakmış oldu! Oyuncu, “Sadakatsiz güzel gidiyor, devam ediyor. Şimdi senaryoda da değişiklikler oldu. Tempo iyice artacak. Savaş başlıyor Sadakatsiz’de” diyerek heyecanın artacağını da ortaya koydu!

Dizinin hikayesinde canlandırdığı Derin karakterinin güçlü bir kadın olarak var olmasını çok istediğini de sözlerine ekledi Melis Sezen.

Bu arada bir süre önce Fox TV’de yayınına son verilen ‘Maske Kimsin Sen?’ isimli yarışma programında da jüri üyeliği yapan oyuncu, programın erken bitmesinden dolayı çok üzüldüğünü de belirtti.

Sadakatsiz ile birlikte iddialı bir çıkış yakalayan ve kariyerinde adeta zıplama yaşayan oyuncu, 2021 yılına damgasını vuran isimlerden olduğu sözlerine de “Aşık olduğum işi yapıyorum. Böyle dönüşlerin olması benim için muhteşem bir şey. İnşallah hepimiz yılı olsun 2022” diye konuştu.